sex=depka

Príspevok v téme: sex=depka
luli22

Ahojte, s priatelom sme spolu vyse roka a vsetko funguje super az na sex. Priatel sa velmi rychlo urobi, ze si to nestihnem ani uzit a potom sa citim zle, az mi je z toho doplacu.. Ako nevinim ho, viem ze za to nemoze. Len ked sa milujeme a je to super, zacnem si to uzivat a uz vidim, ze ma namale a urobi sa, tak sa citim tak, ako by som bola len na to. A aj ked mi to potom chce vynahradit inak, ja uz nemam naladu na nejake radovanky. Beriem to prilis vazne, alebo je normalne ze sa citim potom tak skleslo?

Limi

@Messje
20 rokov... znie to blbo co vsetko pisem? Chcemm len aby bola moja drahá spokojna.
Ta obalka je moj email.. bohuzial sukromne spravy tu nefunguju myslim :(

Messje

Limi,vidim,ze tu mas obalku,to znamena,ze ti mozem napisat sukromne?Este som to nikdy nerobila.
A este jedna otazka...Mozem vediet kolko mas rokov?

Limi

@Messje
Este by som mohol potom cez email dopodrobna napisat ako to presne myslim... teda tu moju starost.. a ty tiezz poradit..
Velmi by som bol vdacny..

Moj emal by ti malo zobrazit ked kliknes na to cervene pri mojom mene dakujem.

Limi

@Messje
Tak je tu aj sekcia "Sexualita" :D
Mohol by som tam zalozit temu na toto a mohla by si podrobnejsie pisat mozno :)

Neviem ci uplne chapem ako si to myslela hlavne to popri tom co som v nej.

Ak by si preferovala mozme aj cez email o tom rozpravat???.. este aby sme moc nepisali mimo temy.
Ak ti to prijde cez email blbe.. mozem teda zalozit na to temu.. ako chces povedz si :)
Ale fakt by sa mi hodil vediet tvoj nazor do podrobna alebo pripadne presne ako to myslis kedze tu si asi obmedzovana slovkami :)

Messje

Limi,
da sa to,vies,az dopodrobna tu davat rady sa neda,nie je to sexualna stranka... :-)
Apropo,,,ani ja nie som najmladsia a zalezi od osobnosti...koho co uspokoji.Uspokojit aj uz po,ci uz cislo,2,3,4...stale sa to da.Pokial si uz ona sama,alebo ty jej este pomozes popritom,ze si v nej...Neviem,ci rozumies

Limi

@Messje
To ano :)
Bohuzial tu nie su sukromne spravy alebo tak...
Hlavne asi mladsi ludia mozu viac kol po sebe :)
Ja prve "kolo" vydrzim bohuzial kratko ( este som nemal sex ) takze sa budem musiet asi spoliehat na dalsie kola..

Lenze ako pises sila erekcie alebo stoporenie moze byt slabsie..
A tu sa mi naskytuje otazka.. Bude mat zena take iste potesenie ??
Napr. toto
mens-health.sg
Tak by som bol proste asi ta 3 ako "banan"...
Tak tu ma dost trapy moju hlavu ci uspokojim moju lasku aj ked nebudem uplne tvrdy?? Uzije si to potom?? :(

Limi

@Messje
To ano :)
Bohuzial tu nie su sukromne spravy alebo tak...
Hlavne asi mladsi ludia mozu viac kol po sebe :)
Ja prve "kolo" vydrzim bohuzial kratko ( este som nemal sex ) takze sa budem musiet asi spoliehat na dalsie kola..

Lenze ako pises sila erekcie alebo stoporenie moze byt slabsie..
A tu sa mi naskytuje otazka.. Bude mat zena take iste potesenie ??
Napr. toto
mens-health.sg
Tak by som bol proste asi ta 3 ako "banan"...
Tak tu ma dost trapy moju hlavu ci uspokojim moju lasku aj ked nebudem uplne tvrdy?? Uzije si to potom?? :(