Ahojte, s priatelom sme spolu vyse roka a vsetko funguje super az na sex. Priatel sa velmi rychlo urobi, ze si to nestihnem ani uzit a potom sa citim zle, az mi je z toho doplacu.. Ako nevinim ho, viem ze za to nemoze. Len ked sa milujeme a je to super, zacnem si to uzivat a uz vidim, ze ma namale a urobi sa, tak sa citim tak, ako by som bola len na to. A aj ked mi to potom chce vynahradit inak, ja uz nemam naladu na nejake radovanky. Beriem to prilis vazne, alebo je normalne ze sa citim potom tak skleslo?
sex=depka
Limi
Neviem ci kazdy chlap,ale viem,ze aj ked chlap ejakuluje,nemusi hned vyjst von a lahnut si.Po chvilinke moze pokracovat,aj ked ud nie je tak stoporeny.
Ja by som to nevidela tak negativne.Chalana proste mozno velmi vzrusujes :-).Snaz sa ho prilis nedotykat,nedovol mu,aby bol moc v kontakte jeho telom s tvojim.Minimum kontakt.Zamerajte sa viac na teba.A ked uz aj nevydrzi,ked sa o teba postara potom,bud rada,ved sa neotoci nabok a kasle na to.
Časom to prejde a ukludni sa to.
Vlastna skusenost ;-)
@mesacny princ
Viem ze si to pisal hlavne asi pre zakladatela temy..
Ale aj tak k tomu dodam nieco co sa tyka mojej strany.
Hmm ja mam fajn stravu cvicim... a nezijem nejaky rychli zivot... nenapchavam sa hormonami.. a co sa tyka chemikalii tak pijem len vodu a jedlo take dietne...
Vibrator hmm.. ale vibrator nenahradi ten pocit splynutia...:D
Mám pocit, že toto rieši polovica Slovenska, tak čo keby ste boli trošku tolerantnejší (šie) a uvedomili si prečo je to tak. Rýchly spôsob života, strava, rôzne chemikálie a hormóny čo do seba pcháme a samozrejme na Slovensku závisť a snaha vyrovnať sa druhým.
Podľa mňa nemáš vôbec problém s partnerom, veď sa spraví len prvý raz a kompenzuje to inak. Ak by ťa neurobil alebo by chodil za inými, či by nechcel sex je iné.
Ale z toho čo píšeš je zrejmé, že ti to nestačí. Veď si kúp vibrátor a máš po probléme.
nič v zlom ale podľa mňa nemá chalan najmenší problém. V dnešnej dobe je to úplne bežná vec a bude horšie. Za pár rokov sa môže stať, že sa nepostaví žiadnemu chlapovi.
@luli22
Ahh chapemm toho som sa obaval sakra...
Tiezz sa dost rychlo urobim bohuzial ahh :(
Upokojoval som sa tym ze sak predohra atd... ze bude to fajn.. ale ked teraz citam co pises... asi som dost v riti jezis :(
To je fakt dost flustrujuce terazz
Uprimne trocha zavidim vam zenam ze nemusite riesit vydrz a tieto veci.. :(
Dakujem za reakcie :) jasne mame aj predohru a snazi sa mi to tam vynahradit aj ma urobi, mne len islo o ten samotny sex.. Lebo niekedy ked sa urobi raz potom o polhodinku-hodinku funguje znova a dlhsie a tam si to pekne uzivame, len ked je to prvykrat tak ja z toho sexu nemam nic.. Ide len o moje vnutorne pocity, ze som si to nemohla patricne uzit.. Ale urcite to nie je o tom, ze sa len odbavi a kasle na mna ;) aa sisiak, podla teba si sex nemam vobec uzivat, lezat ako doska a on sa neurobi? co nam to pomoze? :)
daj tomu cas pravidelnostou sa to vsetko zlepsi :)
Skusali ste zacat predohrou a predlzit ju natolko az do tvojho orgazmu? Potom by si dalsi dosiahla uz rychlejsie aj s nim. Lebo to je utopia mysliet si ze orgazmus orgazmy dosiahnete v rovnakom case spolocne. Tak nech sa ti venuje rucne oralne ai ai. A dolezite su aj polohy. Napr.na konika zena skor dosiahne orgazmus lebo si rychlost intenzitu striedanie tempa polohy pri tom ai koriguje usmernuje sama ako to ona chce potrebuje takze si dost aj sama ovplyvnuje vlastny orgazmus.
Citate sa vobec. Vsak pise ze ma problem s rychlym urobenim ale sa jej to snazi vynahradit. A vy ste na zaklade toho z neho a aj z ostatnych chlapov urobili debilov. Ste teda trubky.