Ahojte. Neviem či to čo vám teraz napíšem je normálne alebo nie. Skôr si myslím, že nie, ale...
Môj priateľ je veľmi rýchlo urobený. Stačí, že sa ma dotýka (zadok, prsia), bozky a on sa spraví bez mojej pomoci. Ak mu robím dobre rukou, tak do 10 sekúnd je hotový. Minule sa urobil len čisto z bozkávania. Raz mi povedal, že sa mu postaví aj z nejakej fotky, kde je žena normálne oblečená, žiadna erotická foto. Povedala som mu na to, že to nie je normálne, tak to poprel, že to je tak u mužov od prírody.
Neviem, ale akosi odkladám náš prvý sex, lebo mám obavy, že sa veľmi rýchlo urobí, ja z toho nebudem mať nič a že sa môže stať, že otehotniem. Predsa len, človek nikdy nevie, ani, keď má ochranu. Muži, aj u Vás to je tak, že sa vám postaví a urobíte sa ako je to u môjho priateľa? Aká je z vašich skúseností najúčinnejšia ochrana pred otehotnením? Vďaka za odpovede.
Muži, je to u vás normálne?
Mesacny princ
Takže z toho vyplýva, že chyba je vo mne?
Áno, je to normálne ak muž spí s hocikým, má jednorázovky alebo má veľký stres.
Predčasná ejakulácia je väčšinou zapríčinená psychikou a tiež mám občas ten problém. Ale pri stálej partnerke som ho nemal skoro nikdy. Občas sa stalo ale verte či nie je to problém. Ak je človek v napätí a neužíva si to, tak je to takto stále. Dá sa tomu zabrániť, či už chirurgicky odstránením uzdičky, ktorá niekedy spôsobuje tento problém alebo masturbáciou pred samotným sexom s odstupom času. No ale problém to nerieši. vyrieši to jedine partner, pri ktorom sa bude človek cítiť uvoľnene. Viem o čom píšem.
Mám 21.
neviem ci o tom mam pisat kolko mas rokov
No, na nete som už o tom hľadala. Neviem, možno partner aj tak chce sa urobiť. Musím o tom s ním hodiť reč, že či to je vedomé alebo nevedomé. Hm, nechcem sa s ním kvôli tomu rozísť, je to dobrý chlap, rozumieme si povahovo, aj ma priťahuje. Hádam sa to časom napraví.
Nie je to bezne.. Mala mensina tym trpi. Ja osobne som sa nikdy nespravil bez toho aby som to chcel. Ani mokre sny.. Nehladal som moc o tom info kedze som nemal dovod, no skus kamarata google.. Ako ja chapem orgazmus je hlavne o intenzite vizualnej aj dotykov, drazdenia,.. So vsetkym sa da "pohrat" no vysledok zarucit tazko.. Osobne by som radil ineho partnera aj ked chudak chlap :-S
Jediná účinná ochrana je nesexovať. Bez kondómu to ani neskúšajte. Pravdepodobne trpí predčasnou ejakuláciou, čo je na lekára.
waka
A vedel/a by si aj dôvod? Mal by ísť k lekárovi s tým?
Nieje to normalne .