Ahojte. Neviem či to čo vám teraz napíšem je normálne alebo nie. Skôr si myslím, že nie, ale...
Môj priateľ je veľmi rýchlo urobený. Stačí, že sa ma dotýka (zadok, prsia), bozky a on sa spraví bez mojej pomoci. Ak mu robím dobre rukou, tak do 10 sekúnd je hotový. Minule sa urobil len čisto z bozkávania. Raz mi povedal, že sa mu postaví aj z nejakej fotky, kde je žena normálne oblečená, žiadna erotická foto. Povedala som mu na to, že to nie je normálne, tak to poprel, že to je tak u mužov od prírody.
Neviem, ale akosi odkladám náš prvý sex, lebo mám obavy, že sa veľmi rýchlo urobí, ja z toho nebudem mať nič a že sa môže stať, že otehotniem. Predsa len, človek nikdy nevie, ani, keď má ochranu. Muži, aj u Vás to je tak, že sa vám postaví a urobíte sa ako je to u môjho priateľa? Aká je z vašich skúseností najúčinnejšia ochrana pred otehotnením? Vďaka za odpovede.
Muži, je to u vás normálne?
Mesacny princ:
Ahah, tak to neviem či pri mne má orgazmus. Ako zistím či ho má bez opýtania?
ivobrick
Ja mu hovorím všetko čo sa mi páči čo nie. Jeho rukou mu nasmerujem ako to chcem, aj keď to nevie, ide mimo, tak minimálne 4-krát zase zopakujem čo chcem. Priateľ je odo mňa starší o 7 rokov, povedal mi, že mal 8 sexuálnych partneriek. Tak som očakávala, že to so mnou bude vedieť. Ale skôr ho učím ja. A mne už je sprosté povedať, že urob ma..Už som mu to povedala, urobil to rýchlo a išiel spať. JA tomu nechápem v iných veciach nie je sebec, ale v tom veľký.
Je to normalne, keby ta nebral aj ako sexualny objekt.. naco by bol s tebou?
Podla toho co pises nemal tych partneriek az tak vela, ak vobec daku.. Keby mal vie co ma robit s tebou. Aj sebou.
Ze sa hanbi ako pes, ti je hadam jasne, ziadna sprcha, ziadne rozpravanie.. ako ja cez kopir so svojou prvou :D
Ze je sebec, to mu povec ty. Fajn spravi sa so vsetkym vsudy do minuty. Nevadi. Potom nech on urobi teba. Nie nikam nic netlac a netahaj, normalne to povec, alebo hovor pocas toho. Pytaj si to, co mas rada, ked daco vadi.. povec to.
Odmietne? Odmietni aj ty. To nieje nic ine ako sebectvo, to ze chlap ma orgazmus neznamena ze ostane paralyzovany a odpadne ako zajac. A fakt, ze sa spravi tak rychlo neni az taky zly, druhy krat to tak rychlo nebude, ty isto potrebujes aspon 30minut, tak unho druhy krat to tiez bude dlhsie. Chce to trening.
Suloz? Zbytocne skusat, spravi par pohybov a koniec. Ty zas nic..
Vycvic si ho, potom s nim ako vy hovorite "spavaj", potom uz mu asi trkne ze aj ked sa urobi, dokoncit ta moze ustami/prstami..
Gaul:
Ale priateľ to nevidí ako problém, on si myslí, že to je ok, vraj u každého chlapa to tak je. Nedá si povedať, že pravda je iná.
FilipTT
Tak s priateľom som už rok a štvrť, ale nevyzerá, že by si ma chcel zobrať za ženu :D A ja si ešte taká mladá nechcem uviazať chlapa na krk.
Mesačný princ
Je to dosť pravdepodobné ako píšeš, že pravidelným sexom sa to vyrieši. Ale teraz by sme ho pravidelný ani nemala, možno raz za mesiac, keď je možnosť, že by som u neho prespala, čiže v podstate by to bolo jedno či spolu spávame alebo nie. Ja asi radšej volím aj naďalej sexuálnu abstinenciu.
gaul - ak je to psychické, tak ho pošle urológ za psychológom akurát.
Ono to dosť vypovedá o tom, kto má aké skúsenosti a kto vie, ako túžbu čo najviac oddialiť. Aj to sa dá. Ale z googla a ani z knižiek sa takéto veci človek nedozvie. Na to treba prax, lebo potom je žena frustrovaná a partner tiež, keď ju nedokázal spraviť.
Sex až po manželstve je ok ale čo ak si nebudú ako partneri pasovať? Intímna sféra je kľúčová pre vzťah ako taký aj napriek tomu, že to tak nevyzerá, tak veľa vzťahov sa rozpadne na základe tohoto.
Ide o to, že čím viac bude dotyčný sexovať, tak tým menej bude predčasne ejakulovať. Ono sa to volá tréning a pomáha s tým to aj masturbácia tak 1 - 2 hodiny pred samotným aktom. Ale psychický blok to vôbec nerieši.
Je úplne prirodzené, že ak chlap nemá sex a nemasturbuje, tak sa spraví aj z obyčajného bozku. nemám k tomu čo viac dodať. Riešenia existujú pre tých, ktorí chcú. Ak niekto nechce, tak riešenie nejestvuje. Myslím si, že ten chlapec je úplne ok a nič mu nechýba. tá drobná ,,chybička,, je zapríčinená práve tou abstinenciou.
No je tu aj ďalší problém a to je to, aby ste si ako partneri sadli. Alebo sa môžeš vydať a hne´d v svadobnú noc zistíš, že spolu nedokážete spávať a obaja máte iné sexuálne potreby. No potom nasleduje rozvod a delenie majetku :D
Takže ja som za prevenciu. Inak vedeli ste, že ako sa k vám správa partner počas milovania, tak taký je? Odhalí to o ňom veľmi veľa.
Takže čo ti poradiť. Vydržať sa dá, no u každého je to rôzne a názov témy nie je podľa mňa problém. kľudne choď za urológom ty a spýtaj sa ho na toto, čo ti na to odpovie.
nech zájde za sexuologom, na toto sú lieky
Agentka neviem co ti mam teraz poradit ako sa zachovat. Poviem ti aspon moju skusenost.
Ked som chodil s dievcatami takto vazne, tak som predpokladal, ze smerujeme k manzelstvu. Ze na tom pracujeme. Mal som dva take vztahy. V jednom sa po zaciatku dost rychlo vyjasnilo, ze to k tomu nesmeruje a rozisli sme sa. V tom druhom sa to po zaciatku chodenia zas dost rychlo vyjasnilo, ze to k tomu smeruje a za rok a stvrt sme sa zobrali.
Ked sme uz boli jasni, vymienali sme si mnozstvo neznosti, bolo to pre mna naozaj trochu narocne vydrzat do svadobnej noci, ale dalo sa to.
Vy sa rozpravate o tom, ze by ste vydrzali s tymito neznostami viac ako 5 rokov....
Je to pekne mat to obdobie neznosti. Sex zpred rokov mam uz davno zabudnuty, ale to obdobie neznosti si pamatam stale...
Tvoj priatel je naozaj neskuseny, to moze byt na nom aj to pekne, ze bude vsetko objavovat s tebou.
FilipTT
Sex až po manželstve nevylučujem, ale manželstvo si najbližšiích 5 rokov ani len nepredstavujem. Viem, že on by nemal problém vydržať až po svadbe (už sme o tom diskutovali), ale viem, že by som ho veľmi trápila. Mne by to v podstate nevadilo, aspoň by som nemala stresy každý emsiac či nie som tehotná.
Priteľ nemal 2 roky sex, takže si myslím, že určite masturbuje. Neviem, čakala som od skúsenejšieho, že bude ozaj skúsený a nie že ešte ja ako panna mám hovoriť, že si na mňa nemôže ľahnúť, lebo nemôžem dýchať (aj to už urobil) alebo aj to, že žena má niečo ako klitoris. Ja nemôžem pochopiť ako to chlapec, ktorý už mal dávno sex nevie.
Vies agentka, ja som za to, aby sa sex odohraval len v manzelstve.
Takze z tohto pohladu by som ti to schvaloval.
Ale tomu chlapcovi ten samotny odklad asi nepomoze. On to moze riesit liekmi (s tym nemam skusenost) alebo ze sa spolu budete ucit to co som pisal nizsie.
To, ze masturbuje je len predpoklad, to neber ako istotu.