Ahojte chlapi, všimla som si že tu často píšu zalaskovaní mladí či starší muži o svojej neopätovanej láske k nejakej dievčine, žene. Proste že sú zaľúbení, so svojimi citmi sa k danej osobe vyjadria, chcú vzťah ale daná slečna, dáma nemá zaujem a im zostanú oči pre plač.
Pochopte jedno, ak vás daná žena stále odmieta aj po niekoľkých pozvaniach, nedovolí vám, resp. jej prekážajú vaše dotyky, nechce vás zoznámiť so svojimi kamoškami, známymi, rodičmi a súrodencami tak to sú jasné signáli že nemá záujem a neráta s vami do budúcnosti ako s frajerom. Niektoré sú však tak vybité že vaše pozvania na výlety, posedenia pri káve či čaji, obede budú prijímať ale len ako vo sfére kamarát + kamarátka. Nič viac. Bude vás namotávať, naťahovať ale nič viac, žiadné dotyky, bozk
nedovolí.Tak si prestante robiť falošné nádeje a pustite tie plány z hlavy. Len strácate čas tam kde je už stratený.
Len toľko. Nedalo mi nezaložiť túto tému pretože nemôžem cítať aké naivné mužské myslenie v zaľubených hlavách prebieha. Že stále veríte a čakáte a oni si z vás len uťahujú, poprípade z vás vyťahujú peniaze a čas, ktorý by ste mohli tráviť s nejakou inou ktorá by vám lásku s radosťou opätovala.
Ďakujem za pozornosť ;-)
Toto je rada pre mužov, ktorá je tvrdou realitou
Nuž, slovo friendzone sa tu rieši permanentne.
Len malé percento chlapov si tým neprejde, no treba sa z toho poučiť a nedovoliť, aby sa to opakovalo.
Forumak, mam za manzelku zenu, ktora mi kedysi povedala, ze chodim za nou zbytocne a ze od nej memozem nic cakat.
A naopak, kedysi som ignoroval zaujem jednej dievciny, pretoze som nerozumel jej povahe. Neskor som pochopil ze je to poklad ale vtedy uz chodila s inym.
Aj tu na fore su pozakladane temy s takymito pribehmi:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Podla mna neexistuje pravidlo, ze odmietnutie plati navzdy, takisto neexistuje pravidlo, ze dobyvanie je vzdy uspesne. Niekedy to proste dopadne tak, niekedy inak.
Psychoska, mas pravdu. Ked je ale clovek zalubeny je tazke si priznat pravdu. Viem o com hovorim. Ja prave teraz zazivam to, co ty popisujes. Snazim sa z toho dostat, ale chce to asi cas. Niekedy sa pristihnem pri tom, ze si nahovaram, ze predsa len ma ta dotycna bude raz chciet. Vtedy sa snazim na nu okamzite prestat mysliet a venujem sa radsej napr. praci.
Mam ale aj inu skusenost. Kedysi som chcel jedno dievca. Pozval som ju von. Vedela, ze som mal o nu zaujem. Vyjadrilo sa dost jasne (mozno az trocha drsne) v tom zmysle, ze ma nechce. Povedala, ze nikdy nebude mat o mna zaujem ako o frajera. Za dva tyzdne na to, sa vyjadrila, ze ludia niekedy povedia veci, ktore nemyslia vazne a davala mi isty cas najavo, ze ma chce. Co som tym chcel povedat? Ze niekedy predsa len aj po odmietnutiach existuje sanca...
psychoška> tak to treba brat tak, ze svet sa meni, aj my muzi. Zalezi nam na vztahoch, aj ked sa tento obraz velmi v spolocnosti nereprezentuje! Vsade same muzi su povrchni atd. Ako vidis aj my sme len ludia.
Inak dik, tvoj prispevok ma nieco do seba, ak si odmyslis ten trochu na mna kruty ton :) ...
Áno je to pravda ale v poslednej dobe tu často čítam od mužov tento problém.
mam dojem akoby si prave citala moj prispevok o etapa zivota :) ... vdaka za pohlad. Nelutujem co som zrobil a nelutujem, ze sa tak spravam. Ano otvorit oci je niekedy dolezite, ale je krasne obcas lietat v oblakoch aj ked pristatie moze boliet.
Prajem ti aby si to prezila aj ty :) uprimne!
to plati aj pre nas zeny,tiez vieme byt pekne naivne a nevieme precitat signaly poriadne,ci?