Ahojte chlapi, všimla som si že tu často píšu zalaskovaní mladí či starší muži o svojej neopätovanej láske k nejakej dievčine, žene. Proste že sú zaľúbení, so svojimi citmi sa k danej osobe vyjadria, chcú vzťah ale daná slečna, dáma nemá zaujem a im zostanú oči pre plač.
Pochopte jedno, ak vás daná žena stále odmieta aj po niekoľkých pozvaniach, nedovolí vám, resp. jej prekážajú vaše dotyky, nechce vás zoznámiť so svojimi kamoškami, známymi, rodičmi a súrodencami tak to sú jasné signáli že nemá záujem a neráta s vami do budúcnosti ako s frajerom. Niektoré sú však tak vybité že vaše pozvania na výlety, posedenia pri káve či čaji, obede budú prijímať ale len ako vo sfére kamarát + kamarátka. Nič viac. Bude vás namotávať, naťahovať ale nič viac, žiadné dotyky, bozk
nedovolí.Tak si prestante robiť falošné nádeje a pustite tie plány z hlavy. Len strácate čas tam kde je už stratený.
Len toľko. Nedalo mi nezaložiť túto tému pretože nemôžem cítať aké naivné mužské myslenie v zaľubených hlavách prebieha. Že stále veríte a čakáte a oni si z vás len uťahujú, poprípade z vás vyťahujú peniaze a čas, ktorý by ste mohli tráviť s nejakou inou ktorá by vám lásku s radosťou opätovala.
Ďakujem za pozornosť ;-)
Toto je rada pre mužov, ktorá je tvrdou realitou
A sex to potom možno nakopol že si to začala postupne uvedomovať...
Tak možno ju v skutočnosti niečím priťahoval, len vedome o tom ešte nevedela :D...ktovie..
@De - ako sa da prejst od tvrdenia "absolutne ma nepritahoval" az k sexu? To ma zaujima :)
Forumak7906: Nečítaš pozorne ? Sex k tomu prispel...
Forumak napisal som ti....
@hylda333 - Co bol ten bod zlomu, kedy ste sa dali dohromady?
Dovolim si uplne nesuhlasit, moj terajsi frajer, ktoreho milujem ako kona, bol kedysi niekto, kto sa mi absolutne nepacil, nepritahoval ma, nechcela som s nim nic, nechcela som ho zoznamit s kamaratmi, neplanovala som s nim ziadnu budunocst. N adruhej strane je pravda, ze sme si saldi povahovo, boli sme si podobni a preto som sa s nim bavila. Ale to je tak na kamaratstvo.
A zrazu, ani neviem ako som s nim spala. A o tri mesiace na to ma uhnal na chodenie. Uz sme spolu rok a pol a aj ked to zo zaciatku nebolo idealne (dost som to kazila), tak teraz mozem poveda, ze ho kazdym dnom milujem viac. A nechcem uz nikoho ineho.
Ale ano, v asi 95% pripadoch to skonci kamaratstvom.
Čudná rada, namojveru. Podľa mňa je znakom dospelého, zrelého človeka, že vie čo chce. A že nechce len samé sebecké veci.
Ja som žena. A nikdy sa nespolieham na to, že by mi niekto, v tejto konkrétnej súvislosti nejaký muž mal čítať myšlienky. Keď niečo chcem, vypýtam si to. Nahlas a zreteľne, použijem jednoduchú formuláciu bez inotajov. Tak konám aj v prípade, že mám odpovedať na položenú otázku. Preto nehrozí, že by áno bolo nie a naopak. A som na to patrične hrdá. No a kto tejto mojej priamosti nerozumie, resp. ju nevie oceniť a využiť, môže sa ísť pásť. Alebo ďalej loviť nejaké nejasné, neurčité, čiastočné, prípadne abstraktné odpovede aj s ich autorkami.
FilipTT - mohol by si mi poslat tvoj kontaktny email na forumakzdravie@gmail.com? Chcel by som s tebou nieco prebrat.
neboj nic,som v podobnych srackach,asi sucast zivota ;) typek okolo mna chodil 2 roky v praci,ja som unikala napriek tomu,ze sa mi strasne pacil.lenze nieco na nom nebolo v poriadku(neskor som sa dozvedela,ze mal problemy s drogami).no,ale vykazoval vsetky znaky toho,ze sa mu pacim,proste som to tak citila,najprv sa ma hanbil,ani sa na mna nepozrel,ked smesa rozpravali a ked sa uz pozrel,tak sa bud zakoktaval,alebo sa dival bez zmurknutia strasne dlho mi do oci.neskor si so mnou zacal akoby robit plany do buducnosti,pozyval ma k nim,alebo,ze pojdeme spolu do statov,no nikdy sa nevyjadril poriadne.mozno preto,ze to je uplne ina kultura,nie je slovak.ja som stale nevedela na com som,ale takisto som nedala najavo,co citim.bolo to silne,myslela som,ze sa zblaznim a naozaj mi z toho prepinalo.menilo sa to na posadnutost.ked uz som ho nejako tlacila,aby sa vyjadril,co chce,vykrucal sa,takze som bola v jednom kruhu.citila som,ze to citi rovnako,ale stale nic poriadne nevyjadril.nakoniec som odisla z prace,lebo to bolo uz neznesitelne.pohadali sme sa.on odisiel dva tyzdne po mne.prepadli ma neskutocne vycitky,mali sme na seba kontakt,pisal,ako budeme v kontakte a nech pridem za nim, urcite sa stretneme este v buducnosti a pod.ja som odisla na slovensko a on do svojej krajiny.potom prestal pisat uplne.ked som mu asi po roku a pol napisala,ze planujem cestovat do jeho krajiny,ozval sa.ja som tie dva roky bola v strasnom stave,neviem,co to je ,akoze zide z oci zide z mysle,vobec nefungovalo.a zas a znova,pricestovala som,staral sa o mna,vsetko mi platil,bral ma na vecere,na vylety,znova navrhy,ci by som zila v jeho krajine a co planujem dalej.stale akoby sa so mnou planoval,akoze vieme o co ide,ale nemusime si to povedat.a ked som pritlacila,zas akoby sa vykrucal,ze co od neho chcem.pozval ma k rodicom,zase plany do buducnosti,letme dotyky.je pravda,ze ja som sa vykrucala takisto,lebo som nechcela ,aby to vyzeralo,ze ho uhanam.proste cele zle..ked som sa ho opytala,ci sa so mnou hra,povedal,ze on by sa nikdy so mnou nehral,ze on si mysli,ze ja sa s nim.takze tomuto rozumiem,niekedy proste clovek naozaj nevie,ja to z neho citim,ked sa nanho divam,a potom zrazu zas neviem.no a teraz som na sk,on vo svojej krajine,obcas si napiseme,ale tie maily su velmi zvlastne a ja sa snazim ho dostat z hlavy.je to uz 5 rokov :/ clovekani nevie,ako moze takto osprostiet..dufam,ze uz to zalubenie odide,lebo to trva uz dlho a nebavi ma to :)