Ahojte,
Som pomerne mladí, mám 22 a mám takú divnú otázku ale dlhodobo na to myslím a rád by som počul nejaké názory..
Chcel by som začať chodiť plávať jednak preto, pretože tento šport vnútorne milujem aj keď nie som športovec a "dvak" aj preto, že chcem schudnúť. No som chalan pomerne s nadmerným ochlpením a bohužiaľ aj nadmernou hanblivosťou. A tak som uvažoval ako na tento problém. Holiť sa je pre mňa teraz viac-menej nemožné, je toho dosť a rýchlo to narastá, to chce skôr laserové vyšetrenie alebo niečo a teraz na to nie sú jednak peniaze a ani čas a kto vie či by to aj pomohlo. Tak ma napadlo to zobrať z druhého konca.
Myslíte že je moc divné chodiť na plaváreň v neopréne? Viem že je to ako-tak bežné u pokročilejších plavcov ale tak.. "klasický ľudia" to moc nerobia. Príde Vám to ako moc bláznivý nápad? Pre mňa by to bolo psychicky omnoho lepšie a omnoho menej by mi vadilo že by som bol za toto "divného". Je to jediný dôvod prečo som sa doteraz na to nedal, uź roky som nebol na kúpalisku alebo plavárni kvôli tomu. Nie som vôbec športovec, nie som chudý a preto práve chcem začať športovať a viem že práve tento šport by ma moc moc bavil narozdiel od ostatných.
A ešte otázka: Je normálne že ako 22 ročnému chalanovi mi začína rásť ochlpenie na chrbáte? Viem že to mám po otcovi ale nechcem to. Je možné to "nejak zastaviť" kým mi to celkovo nenarastie namiesto laserových oodstránení? (hormóny , alebo niečo...)
Ďakujem vopred za odpovede. :)