Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prečo su frajeri mojich spolužiačiek na mňa žiarlivý

Príspevok v téme: prečo su frajeri mojich spolužiačiek na mňa žiarlivý
celezle2

ahojte, mám ustavičný problem, frajeri mojich spolužiačiek a kamošiek su žiarlivý. Nejedenkrát mi jeden skoro ublížil, a druhý sa mi vyhrážal..
a ostatní no comment. Nechápem..
Vôbec nie som príťažlivý typ skor odpudivý tak nechápem. musel som urobiť to, že som všetky kamarátstva ukončil. nemôžem sa snimi stretávať... to bola jediná možnosť

adr1a.

Celezle. Tak sa nauc pisat. Napisal si: "Ja nie som svina a chcel by som nejaku pre seba ked je zadana..."
Inak ty si gay?

adr1a.

Tak sa im necuduj nediv ze na teba ziarlia ked ides po zadanych)) najdi si prr seba daku single. Ziarlia lebo vidia v tebe moznu hrozbu a konkurenciu
Zvykaj si. Zeny su v tomto este horsie)) nejaka ani nemusi mat o tych ich ziadny zaujem a ziarlia ako sialene

celezle2

Ale ked sme islu zo skoly na stanicu, alebo sme sa ucili spolu... To nemozem? Ved ma skoro zabili... Ja nie som svina a chcel by som nejaku pre seba ked je zadana...

Messje

Ty si sa stretaval s viacerymi spoluziackami,ked mali frajerov?Tu by som sa skor opytala...Preco sa s tebou spoluziacky stretavaju ked maju frajerov?Asi taky odpudivy nebudes ;-)