Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prečo su frajeri mojich spolužiačiek na mňa žiarlivý

Príspevok v téme: prečo su frajeri mojich spolužiačiek na mňa žiarlivý
celezle2

ahojte, mám ustavičný problem, frajeri mojich spolužiačiek a kamošiek su žiarlivý. Nejedenkrát mi jeden skoro ublížil, a druhý sa mi vyhrážal..
a ostatní no comment. Nechápem..
Vôbec nie som príťažlivý typ skor odpudivý tak nechápem. musel som urobiť to, že som všetky kamarátstva ukončil. nemôžem sa snimi stretávať... to bola jediná možnosť

celezle2

v kurze nie som, to je skor pre zábavu, fakt nie som lámač sŕdc, v živote by si so mnou nezačali.. ani ja snimi... ja som vedel že budem v buducnosti sám, preto aspon kamaratky.. a možno radšej ani tie.

adr1a.

Celezle. V pohode. Ospravedlnenie prijimam.

Tak zrejme sa tu niekto zabaval ci skor ukajal?))

A nepodcenuj sa tak velmi. Nepis o sebe, ze si nikto, alebo ze si nepekny ai ai. Keby si naozaj taky bol tak by si nebol tak v kurze. Kazdy je jedinecny neopakovatelny uzasny original. A ako riekla Nemcova. Ci je srdce stastne alebo trpiace, vzdy potrebuje este jedno k sebe) Aj ked nahodou samota je skvela))

Messje

adr1a
Si dobry clovek.Aj napriek nejakemu hlupakovi,co si privlastnil cudzi nick,si zachovala chladnu hlavu a slusne odpovedala.Tlieskam ti.

Messje

Celezle2
Neverum ze su vsetky baby zadané. Skus si najst taku kamaratku,ktora je single.Ked ide len o ucenie alebo len tak na pokvakanie,staci obycko baba.S tymi,co uz niekoho maju,pojdes vzdy do problemov.Neboj sa nadviazat kontakt s inou babou.

celezle2

Preboha, prepač len niekto iny tu pise pod mojou prezyvkou, a ja sa ti ospravedlnujem... Ja som napisal iba problem... A dnes rano idem pozriet a vidim tu toto.... To by som si v zivote nedovolil nadavat ti..
A teraz ti ti vysvetlim problrm je v tom ze chalan ktory velky introvert a bojim sa dotykov a zblizenia som uz dospely len v puberte sa nieco stalo, ale to nesuvisi. A som rad ze som mal aspon nejake kamosky na pokec a to je pravda ze sa obcas ucime spolu, teda uz neucime lebo sa snimi uz nerozpravam... Prestal som sa bavit snimi... Koli ich frajerov, fakt nie som pekny skor taky nic moc nikdy ma ziadna nechcela ale ziarlit na mna...
Ved som nikto, zadani chlapi su svine, nikto sa nemoze priblizit k ich frajerkam.. Ja to necham tak.

A keby viem kto napisal tie nadavky... Este raz prepac.

adr1a.

:D :D :D
Si ma teraz pobavil. Xlapce. Gay nie je totiz nadavka. No to co si napisal ty mne, uz je. (v reale by sme to riesili inak). Takze ja som k tebe slusna tak bud aj ty slusny. Takto to vonku v reale totiz chodi. Ak nie, tak sa potom nediv ze si uz neraz schytal nakladacku)) A je jedno zaco. Napisal si ze frajerku nikdy nechces, potom na chalana je nezvykle ze je taky "babsky pupok", vsak spominas same dievcata ze s nimi chodis do skoly ci zo skoly, travis s nimi cas, alebo sa s nimi ucievas ai. Ta otazka vychadzala iba z udajov co si sam o sebe napisal (obcas aj trafena hus zagaga ci jak)) ). Takze klud. Na otazku sa odpoveda, alebo sa ignoruje. Prip.napis ze som bola netaktna no nie hned hresit) noo) Dakujem