Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

KEDY JE TO UZ VZTAH?

Príspevok v téme: KEDY JE TO UZ VZTAH?
Lolinka

Ahojte. Prosim vas - kedy uz ide o vztah? Ked si to ti dvaja povedia? Alebo kedy vlastne? Co mam starsie priatelky tak mi hovoria, ze priatel sa ich najskor opytal, ci chce s nim chodit? Ona odpovedala ano a chodili spolu, budovali si vztah. Ale teraz co sledujem, tak muz a zena sa stretavaju, drzia sa za ruky, bozkavaju sa, pisu a volaju si, vsetko funguje ako par ale nikto z nich dvoch nahlas nepovie, ako to medzi nimi je? Ze ci spolu chodia? Myslim si, ze ked sa spolu stretavaju, randia, su tam intimnosti, povedia si uz mam ta rad, lubim ta - je to uz vlastne chodenie. Vztah. Alebo nie? Lenze ked to ani jeden z nich nahlas nevyslovi a nepovie, je to naozaj vztah? Mam v tom zmatok. Lebo je okolo dost ludi, co spolu udrziavaju kamaratstva s vyhodami. Lenze tam to nezapada. Nepatri. Lebo oni sa spolu stretavaju nie kvoli sexu, ale ze je im spolu dobre.

Messje

No ...mozem aj ja?
Lolinka prepac,ale kolko mas rokov?Prides mi este velmi nezrela.Otazky typu "chces so mnou chodit?" "Mame vztah?" mne osobne pridu ze patria do skupiny pod 16.
Ale ja by som isla nato inak.
Chlapi su dost citlivy na taketo otazky a mohol by sa zlaknut,ze sa chces vydavat alebo ze tlacis.Ved mama jeho o tebe vie,priznava sa ku tebe na verejnosti.Nepocuvaj vzdy dryhych a ich pribehy.Zblaznila by si .Skus mu povedat pribeh o kamaratke ako to bolo s nou a jej priatelom.Skus zacat...Predstav si,kamoske co povedal jej priatel.Je mi jej luto...a zacni.Potom povedz,dufam,ze mna take nieco necaka,lebo ja ta naozaj lubim.Aj mu vyznas lasku a aj si ulavis.Uvidis,ze ta potesi odpovedou.Drzim palce.

San14

Tak podla mna vtedy ked si to dvaja povedia ale nemusi to tak byt... ale radim ti ak sisi neni ista ci spolu chodite tak sa ho to normalne opytaj a ak ti to je trapne tak sa to skus spytat tak sarkasticky... aby si myslel ze si robis len srandu a pritom ti on odpovie

adr1a.

Žužu ti dobre radi. Ked nevies na com si, tak sa ho proste spytaj) Ked budete spolu najblizsie, bude dobra atmosfera nalada tak sa ho spytaj, ako je to vlastne s vami dvoma, ci ste vo vztahu, ci ste par ai)

Žužova

Lolinka,tak jedineé čo ti ostaáva je vziať to do vlastných ruk a opýtať sa ho, ako to berie,či to berie vážne alebo nie. Vo vzťahu je najdoležitejšia komuniácia,ked v tom chceš mať jasno musíš sa ho opýtať narovinu. Inak sa nikde nepohneš:)

Lolinka

Dakujem ti Zuzova. Ja som po rozchode so snubencom uz roky sama. Mozno preto sa teraz pytam. Lebo sledujem ze sa dost veci medzi ludmi trosku zmenilo. Pred rokom som niekoho spoznala. Len sme si zo zaciatku pisali. Rozumeli sme si. Prve stretnutie dopadlo vyborne. Potom prislo druhe tretie stvrte piate. Ukazal ma na fotke uz aj svojej mame. Pacim sa jej. Ja som jej aj maly darcek k vianociam poslala. Vola mi casto, pise. Cez stretka sa zvitame bozkami, hned ma chyti automaticky za ruku, ked sa prechadzame. Klape nam to. Su tam uz bozky, dotyky, objatia, intimnosti. Citim z neho ze ma chce pozvat na nejaky vikendovy pobyt, tuzi po mne. Povedal mi uz opakovane ze ma lubi. Ale ani jeden z nas to este nepomenoval, to, co medzi nami vlastne je. Mna by to ani nenapadlo, ale co mam kamaratku, tak sa tiez s jednym presne takto isto schadzali randili a raz ked mu nieco vytkla, tak sa ohradil ze co chce, ze oni spolu ani nechodia. No mna to tak zarazilo. Akosi sa obavam aby sa aj mne nieco podobne nestalo. Akoze to vsetko vyzera aj je: ze spolu chodime, mame vztah a raz mi povie nieco taketo? Toho sa asi bojim

Žužova

No myslím si že vždy sa na tom partneri nejak dohodnú teda že si to povedia...Ja som s bývalým tiež začínala tak že sme sa cez vikendy stretavali a padli aj pusy a podobne,brala som to ako take ,,zaebávanie sa" no potom sme sa raz po polroku dohodli aj na normálnom stretnutí v týždni cez den a to som brala už ako ,,rande,, no a potom ešte prebehlo pár stretnutí až sme sa nakoniec rozprávali a povedali si že je nám spolu fajn a že to začneme brať ako vzťah. :)