Ahojte. Prosim vas - kedy uz ide o vztah? Ked si to ti dvaja povedia? Alebo kedy vlastne? Co mam starsie priatelky tak mi hovoria, ze priatel sa ich najskor opytal, ci chce s nim chodit? Ona odpovedala ano a chodili spolu, budovali si vztah. Ale teraz co sledujem, tak muz a zena sa stretavaju, drzia sa za ruky, bozkavaju sa, pisu a volaju si, vsetko funguje ako par ale nikto z nich dvoch nahlas nepovie, ako to medzi nimi je? Ze ci spolu chodia? Myslim si, ze ked sa spolu stretavaju, randia, su tam intimnosti, povedia si uz mam ta rad, lubim ta - je to uz vlastne chodenie. Vztah. Alebo nie? Lenze ked to ani jeden z nich nahlas nevyslovi a nepovie, je to naozaj vztah? Mam v tom zmatok. Lebo je okolo dost ludi, co spolu udrziavaju kamaratstva s vyhodami. Lenze tam to nezapada. Nepatri. Lebo oni sa spolu stretavaju nie kvoli sexu, ale ze je im spolu dobre.
KEDY JE TO UZ VZTAH?
Super ...neries to viac a trosku mu ver.Drzim palce.
lolinka s malym l. Asi si si dala zaregistrovat uz aj moje meno s velkym L.
Lebo uz ma to sem viac nepustilo, ze je uz meno registrovane. Ja som ho mala par tyzdnov
Prepac mi lolinka. Nevedela som o tebe. Najskor som si dala meno Lola ale to uz je niekym pouzivane. Ty mas male l a ja mam zas velke L. Toto meno mi vsak uz davnejsie pustilo. Ja tu malo pisem. Ospravedlnujem sa ti. Neurobila som to narocky.
A ostatnym dakujem za ich reakcie. U nas islo vsetko tak pekne, prirodzene. Same od seba. Ja som to vobec neriesila, ja osobne to beriem ako vztah. Pre mna je to take samozrejme. Lebo ja len tak s niekym nechodim ruka v ruke, nebozkavam sa len tak. Mna len zneistila ta prihoda mojej kamaratky ako ju schladil ten jej priatel. Prepacte ak som vyznela hlupo ci detinsky. Len ja som bola po tom rozchode so snubencom 4r sama. Mam mozno iba strach. Dakujem hlavne muzom za ich reakcie. Mate pravdu. Necham to uz tak.
messje,ked si tým neni istá tak prečo by si to nemohla preveriť ? Keď potrebuje aby ju ubezpečil tak nech ju ubezpečí,každý sme iný.Očividne si je neistá ,tak sa nič nestane ak sa sním o tom len ovtorene neporozpráva... ved ak ju lubi tak mu to nebude robiť probléma hádam ju nepošle do kelu nie? :o) nevidím v tom najmenší problém:)
sorry Lolinka ale ja som tuto prezyvku mala ako prva, najdi si nejaku inu ked sem chces pisat.
Zuzova
Ale v tomto pripade lolynka napisala o partnerovi dost nato,ze tu kazdy pochopil,ze to s nou mysli vazne.Naco to dalej rozpitvavat a vrtat v tom?Maloktory chlap rozprava mame o partnerke,ked to s nou nemysli uprimne.A len kvoli nejakej kamaratke a jej hlupom frajerovi si pokazit vztah hlupimi otazkami?
podla mna je uplny trapas sa spytat: Chces os mnou chodit?... imho by sa to malo vyvynut nejako bez toho aby si to ludi amuseli oznamovat....
Lenže ja som nehovorila o pýtaní sa ale o rozprávaní sa ..samozrejme že to nieje tak že sa stretneme a spýtam sa ,,chodíme spolu ? ale normálne viesť rozhovor ,v ktorom si jeden druhý vyzná city a vydedukujem si z toho že to ten chlap bud berie vážne alebo nie.
:) lolinka určite si z prispevkov máš čo zobrať tak ti držím palce
U mna vztah aj prvy, aj druhy (terajsi) zacal prvym bozkom, myslim ze aj ony to tak brali. Na to spomenute ,,zaebavanie,, som nikdy nebol, preto bozk je pre mna vyjadrenie citu, ktory patri len do vztahu. A to pytanie sa, no neviem, mal som vzdy pocit, ze tieto otazky su tak pre 10~15 rocnych.
niekedy je to tu ako časopis Bravo Girl
apropo existuje aj stránka bravoweb.cz
skúste štastie tam