Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bud je zadana alebo nema zujem

Príspevok v téme: Bud je zadana alebo nema zujem
Hladajuci123

Dlho bojujem s jednym problemom. Vzdy ked som mal o nejaku zenu zaujem, tak bud bola zadana alebo nebol zaujem z jej strany. Stava sa mi to zakazdym. Snazim sa chodit medzi ludi, stretavat novych ludi a tak, ale dokoliecka to iste. Ja uz to fakt nechapem. Mate aj vy podobnu skusenost?

Najviac ma stve fakt, ze ked uz mam aspon troska stastia a dotycna je single, tak vzdy skoncim vo friend-zone. Som podla nich proste skvely kamarat, rady sa so mnou stretnu a pod., ale nikdy viac. Cenim si kamaratstvo, aj zan som vdacny, ale popravde kamaratiek mam uz dost, tuzim po partnerke.

Neviem ci robim nieco nespravne. Napada vas ako zmenit tuto moju siutaciu?

RedStarBelgrade

Hlavne treba byť uvoľnený a sám sebou. A samozrejme vedieť sa nevtieravo a spontánne dotýkať, pobozkať... A aby som nezabudol, nenechať sa opantať online marketermi á la Kopecký a spol. Nemusím snáď vravieť dôvody, prečo.

Žena vždy vycíti, keď sa ju chlap snaží obalamutiť tým, že sa hrá na niečo, čo nie je. Majú na to proste čidlá. Preto vždy vravím, zrelaxovanosť a spontánnosť nadovšetko, tým nič nepokazíš a môžeš v konečnom dôsledku iba získať.

Dionyzos

Friendzone nie je konečná môže z toho dačo vzniknúť poznám také prípady ale tam môže ísť aj o to, že dotyčná nechce byť sama a hľadá istotu a život s človekom, ktorého dobre pozná ale tak väčšina dnešných vzťahov je o tom láska je niečo čo nájde fakt málo ľudí. Ale inak nezúfaj aj ja mám v tomto smolu v živote som spoznal možno 2 ženy, ktoré by som mohol milovať celý život jedna po dlhoročnom vzťahu už vydaná druhá 300km vzdialenosť a bez častého osobného kontaktu to upadlo. V dalších prípadov zadané alebo nezáujem z jednej strany. Ale už nehľadám je to zbytočné čo má prísť príde a potom na to budem pripravený :)

gkdg

hladajuci zivot je taky paradox ked sa citis na vztah a mozes ho riesit vtedy ako na potvoru nenajdes nikoho a ked od tej myslienky upustis najdes si zaluby zaujmy venujes sa praci vtedy sa za tebou pojdu potrhat.. nechapem preco to tak je ale verim v to ze vsetko pride v pravy cas tak tomu aj treba nechat volny priebeh...hlavne na nic netlacit nesurit a byt trpezlivý

Howling

No vacsinou uz na zaciatku vies na com si, uz prvym pohladom, vies ci si pre zenu zaujimavy, pokial pre nu nie si pokecaj a prec, to jednoducho vycitis.. niekto ma v tom smolu a niekto jednoducho ma stastie... hlavne treba vediet na ktoru babu mas a na ktoru nie to je zaklad si uvedomit...

RedStarBelgrade

Mal by si to rozvinúť. Totiž predovšetkým to záleží od toho, ako sa správaš k ženám. Ak si stále milý, pozorný, nedotýkaš sa ich, nesnažíš sa ich pobozkať, je jasné, že skončíš vo friendzone. Aj ja som si tým kedysi veľakrát prešiel, až kým som jedného dňa nepovedal - a dosť. Každý chlap časom zistí ako zmýšľa žena.

Z friendzone ako takej sa vyjsť jednoducho nedá, pretože ak ženu prvotne nezaujmeš a nevytvoríš si u nej sexuálnu príťažlivosť, jednoducho si ťa zaškatuľkuje na veky vekov a ty potom len dúfaš a dúfaš, aj keď sám tušíš, že nič nebude. Veľmi veľa chlapov si tým prešlo a každodenne prechádza. Friendzone sa dá predísť jediným spôsobom. Ak si so ženou na stretku, ku koncu pri rozlúčke jej dáš simple kiss na pery, bez nejakých oblizovačiek z tvojej strany. Ak odvráti tvár, maž ju z hlavy, ak bozk prijme, tak ju už máš. Potom je už dôležité nepokašľať ďalšie stretnutie a na tom viac eskalovať samozrejme.