Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bud je zadana alebo nema zujem

Príspevok v téme: Bud je zadana alebo nema zujem
Hladajuci123

Dlho bojujem s jednym problemom. Vzdy ked som mal o nejaku zenu zaujem, tak bud bola zadana alebo nebol zaujem z jej strany. Stava sa mi to zakazdym. Snazim sa chodit medzi ludi, stretavat novych ludi a tak, ale dokoliecka to iste. Ja uz to fakt nechapem. Mate aj vy podobnu skusenost?

Najviac ma stve fakt, ze ked uz mam aspon troska stastia a dotycna je single, tak vzdy skoncim vo friend-zone. Som podla nich proste skvely kamarat, rady sa so mnou stretnu a pod., ale nikdy viac. Cenim si kamaratstvo, aj zan som vdacny, ale popravde kamaratiek mam uz dost, tuzim po partnerke.

Neviem ci robim nieco nespravne. Napada vas ako zmenit tuto moju siutaciu?

De

Vies o com to napovie ?

O momentalnej nalade zeny ;-)

A bozk ? Aky bozk ? Ked si zena necha bozk, tak podla teba je mozne na zaklade toho rozlisit ze ju muz pritahuje ? To snad nie :) Takto to naozaj nefunguje.

De

Adria:

Toto vsetko co si popisala v realite funguje inac. Vobec to nemusi vypovedat nieco o tom zeby dotycna chcela nieco viac ako kamaratstvo.

adr1a.

Ivobrick. Ved jasne) ale prave preto je treba si vsimat u zeny aj neverbalne prejavy, rec jej tela, mimiku gesta. To vam dost napovie aj bez toho bozku. Smeje sa na tom co hovorite? Pocuva vas? Prip.sledujte jej telo ked sedi pri vas ci oproti vam, naklana sa k vam?, pusta vas blizsie do svojej zony, dotyka sa letmo svojej tvare vlasov tela? Ma rozsirene zrenicky? Prejavuje vobec o vas zaujem? (myslim to tak ci sa chyta reaguje rozvija komunikaciu, ai), chce sa este stretnut alebo uhyba ai

ivobrick

Stretneme sa, rozpravame sa, koniec, bozk? Preco?

A: S beznou kamaratkou ked som ten bozk, teda pusa, resp. ocakavanie niecoho viacej, tak to teda neocakavam..

B: So zenskou ktoru chcem mi medzi tym nieco chyba, nemyslite?
Vlastne hej, vam tiez, naznacujete to v tom co pisete..

Myslim si ze zakladatelovi temy tam to proste chyba, snazi sa hrat bezpecnu hru, ale kym sa nevyjadri, nezistime to.

Teraz uz chapete to "preco" v prvej vete. Tiez si inak myslim ze je to ok, alebo na druhom stretnuti.. na magiu neverim :D

adr1a.

Ivobrick. Co na tom nechapes? Je to jasne strucne vystizne. Ak sa dotycnej zene ten chlap nepaci, nepritahuje ju, nie je jej sympaticky ai - tak uz len z instinktu reflexivne ai odvrati tvar. Je tam averzia, nesympatia, tam by sa to nezmenilo ani po 50tich stretnutiach))
No ak su tam vzajomne sympatie, pritazlivost naklonnost, chemia ai - tak neodvrati pred letmym bozkom tvar. Maximalne sa jej na tvari objavi rumenec, sklopi zrak pohlad tvar, znervoznie ci utecie))) ale neuhne a s odporom neodvrati tvar. A to je znamenie ze je nadej budovat to dalej a stretavat sa. Lebo je to vzajomne. A nikto netoci o francuzskych bozkoch predsa) Ide o "obycajny" slusny bozk. No uz ten vela napovie ci je sanca na vztah alebo len na kamaratstvo. No ak hlada vztah, vie uz aspon, ze pri nej to nenajde

RedStarBelgrade

ivobrick, mne osobne sa to osvedčilo. Jasné, že to neplatí na každú. Keby vždy všetko bolo o tom istom, prezidentom by bol online marketer Michal Kopecký, ale nie je.

Mal som jedno prvé stretko, počas ktorého som sa bozkával už v jeho polke, spontánne. Proste som vycítil, ako sa slečna na mňa pozerá, červená, ako si ma prenikavo obzerá očami do trojuholníka, momenty trápneho ticha sa stupňovali, a to už som vedel, že sa stačí iba perami priblížiť a ostatné spraví sama. Nesilil som ju a po pár jemných bozkoch mi jazyk do úst strčila sama. A to najprv pôsobila takým dojmom, že sa mi ju nepodarí pobozkať ani na druhom stretnutí, nieto ešte keď sa budeme lúčiť. Preto je dôležitá uvoľnenosť, aby sa pri chlapovi cítila dobre a pohodlne.

Na druhej strane, raz som bol s jednou ženou na prvom rande, nezaujala ma veľmi (skôr charakterovo ako fyzicky, fyzicky bola ok), zdala sa mi totiž príliš detinská. Bola odo mňa o 2 roky staršia. Ja som mal 22, ona 24. A predstav si, vykľula sa z nej veľká fanynka One Direction a celé rande mi rozprávala len o nich, ako ju dakto z tých teplošov followol alebo lajkol na twitteri a pod. Ja som sa pri nej pomaly nemohol dostať ani k slovu. Na konci stretka keď nastalo "trápne ticho" čakala bozk na rozlúčku pred vchodom do jej baráku, dal som jej pusu na líčka a už sme sa viackrát nevideli. Ja to robím takto, nie každému to môže byť po vôli samozrejme. Čiže je individuálnou vecou každého človeka, ako sa zariadi.

ivobrick

Pretoze ty, svojim vystupovanim sa sam radis do friendzone.
"Som podla nich proste skvely kamarat, rady sa so mnou stretnu a pod." - a tu za ten cas odkedy spoznas tu novu osobu, tak chod ponej hned zozaciatku..
Ked sa kazdej vies stat skvely kamarat, neviem preco by jedna nemohla byt tvoja. Ze ta odmietnu, alebo ty ich - ako vies ze ti sadne povahovo, alebo sa im proste pacit nebudes - lebo to je v dnesnej dobe podmienka cislo jedna, je jasne.

RedStarBelgrade - ti radi dobre.

Ale - Ak si so ženou na stretku, ku koncu pri rozlúčke jej dáš simple kiss na pery, bez nejakých oblizovačiek z tvojej strany. Ak odvráti tvár, maž ju z hlavy, ak bozk prijme, tak ju už máš. Potom je už dôležité nepokašľať ďalšie stretnutie a na tom viac eskalovať samozrejme.
ak robis toto, tak keby mi toto spravilo nejake dievca - prisla by mi cudna. Stretneme sa, rozpravame sa, koniec, bozk? Preco?

Alebo neviem, opis presnejsie svoje stretnutia..

RedStarBelgrade

@Dionyzos

Aké je podľa teba percento úspešnosti rozvinutia "kamarátskeho" vzťahu do niečoho emocionálneho, iskrivého a sexuálneho?

U mňa osobne to bolo vždy 0%. Raz som sa do baby čo ma zaškatuľkovala tak buchol, že mi celé týždne trvalo kým sa z toho dostanem. Ale to ma v konečnom dôsledku potom aj nakoplo k zmene postojov, čo sa tzv. "kamarátstva" s osobami nežného pohlavia týka.