ivobrick, mne osobne sa to osvedčilo. Jasné, že to neplatí na každú. Keby vždy všetko bolo o tom istom, prezidentom by bol online marketer Michal Kopecký, ale nie je.
Mal som jedno prvé stretko, počas ktorého som sa bozkával už v jeho polke, spontánne. Proste som vycítil, ako sa slečna na mňa pozerá, červená, ako si ma prenikavo obzerá očami do trojuholníka, momenty trápneho ticha sa stupňovali, a to už som vedel, že sa stačí iba perami priblížiť a ostatné spraví sama. Nesilil som ju a po pár jemných bozkoch mi jazyk do úst strčila sama. A to najprv pôsobila takým dojmom, že sa mi ju nepodarí pobozkať ani na druhom stretnutí, nieto ešte keď sa budeme lúčiť. Preto je dôležitá uvoľnenosť, aby sa pri chlapovi cítila dobre a pohodlne.
Na druhej strane, raz som bol s jednou ženou na prvom rande, nezaujala ma veľmi (skôr charakterovo ako fyzicky, fyzicky bola ok), zdala sa mi totiž príliš detinská. Bola odo mňa o 2 roky staršia. Ja som mal 22, ona 24. A predstav si, vykľula sa z nej veľká fanynka One Direction a celé rande mi rozprávala len o nich, ako ju dakto z tých teplošov followol alebo lajkol na twitteri a pod. Ja som sa pri nej pomaly nemohol dostať ani k slovu. Na konci stretka keď nastalo "trápne ticho" čakala bozk na rozlúčku pred vchodom do jej baráku, dal som jej pusu na líčka a už sme sa viackrát nevideli. Ja to robím takto, nie každému to môže byť po vôli samozrejme. Čiže je individuálnou vecou každého človeka, ako sa zariadi.