Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Citim sa sama..

Príspevok v téme: Citim sa sama..
alonewithcat

Ahojte :-)

Nechcem sa stazovat, ani zniet nejako zufalo, predsa mam len 16 rokov - cochvila 17. Viem ze na vztahy mam hromadu casu, ani sa nikam neponahlam, vztah som nikdy nemala a ani si neviem predstavit ze by som vobec aj v buducnosti nijaky vztah s niekym mala. Som clovek ktory sa v spolocnosti neciti dobre, ma radsej pokoj, mam rada ludi ktori nemaju potrebu byt na kazdej akcii, mam radsej takych nestrannych tichsich ludi, a nie frajerov, ktori ani nedokazu cloveka mat skutocne radi, ale beru ho len ako svoju trofej. Som clovek dost zalozeny na hudbu, skor na rock, co je tiez problem pri spoznavani ludi..vela ludi pocuva to co leti v hitparadach, tie stare legendarne kapely im nic nehovoria..Mam fakt pocit ze v mojom okoli neexistuje clovek mne podobny..pripadam si ako nejaky nevydareny kusok, nik o mna nejavi zaujem, vzdy som bola ta, ktoru si ani nevsimli, ktoru prehliadali..ja nepotrebujem byt centrom pozornosti, ale ked vas kazdy berie ako len niekoho, kto proste medzi ostatnych nezapada, tak to cloveka nuti o sebe pochybovat. Neviem, mozno je chyba je vo mne, za celych 16 rokov som si nenasla pravu
kamaratku, vsetky moje kamaratstva

?

alonewithcat

Tak ja mam v povahe uzavretost, nikdy mi neimponovalo chodenie do spolocnosti, ani nic podobne..od svojej polovicky by som tiez vyzadovala aby ma proste nevodil po akciach kde sa nebudem citit dobre. Urcite mi lepsie padne prechadzka, nejake spolocne chodenie do mesta do nejakych cajovni, alebo len nejake pocuvanie hudby, proste mi chyba clovek s ktorym by som sa necitila ako nejaky nepotrebny kus odpadu. Ale mam pocit ze takyto ludia asi neexistuju. Kazdy ma rad povrchnu zabavu, nikto by so mnou nechcel travit cas.

zak

SpL1tt3r

Ahoj, aj ja mam taký pocit že asi v živote nebudem mať nejakú frajerku tiež nemusím nejake tie akcie radšej som doma neviem prečo to tak funguje ale myslím si že sme ako menšina no dohovie niečo v tom predsa bude a pretvarovať sa kvôli tomu aby ta mali "radi" tak to nie :) Možnaj ty chýba ten vztah preto si taká "uzavreta" okoliu. Určite v tom bude mnoho faktorov.

alonewithcat

Pokracovanie

..skoncili krachom, a celkovo si pripadam ako clovek ktory fakt s takymto pristupom skonci sam. Nehladam nejake povrchne vztahy, ale cloveka, ktory by zdielal rovnake zaujmy, vasen pre hudbu a mal by pochopenie pre moje nalady a preto ze zivot v spolocnosti ludi nevyhladavam. Cudujem sa ako mozu dievcata, ktore uz na prvy pohlad striedaju chalanov tolko napadnikov. To vazne aby dievca zaujalo a neostalo na ocot potrebuje byt zmachlene a mat prehnane sebavedomie? Lebo mam pocit ze o bezne dievcata akoby sa ani pes neobtrel. Chcem sa teda spytat ci mam aj nadalej zit vo vlastnom svete, nikoho nehladat, byt samostatna a nezavisla, uzavreta, alebo zacat zit spolocenskejskie, otvorenejsie a byt pristupnejsia k ludom? Ake su vase rady? Skusenosti? Dakujem :-)