Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Citim sa sama..

Príspevok v téme: Citim sa sama..
alonewithcat

Ahojte :-)

Nechcem sa stazovat, ani zniet nejako zufalo, predsa mam len 16 rokov - cochvila 17. Viem ze na vztahy mam hromadu casu, ani sa nikam neponahlam, vztah som nikdy nemala a ani si neviem predstavit ze by som vobec aj v buducnosti nijaky vztah s niekym mala. Som clovek ktory sa v spolocnosti neciti dobre, ma radsej pokoj, mam rada ludi ktori nemaju potrebu byt na kazdej akcii, mam radsej takych nestrannych tichsich ludi, a nie frajerov, ktori ani nedokazu cloveka mat skutocne radi, ale beru ho len ako svoju trofej. Som clovek dost zalozeny na hudbu, skor na rock, co je tiez problem pri spoznavani ludi..vela ludi pocuva to co leti v hitparadach, tie stare legendarne kapely im nic nehovoria..Mam fakt pocit ze v mojom okoli neexistuje clovek mne podobny..pripadam si ako nejaky nevydareny kusok, nik o mna nejavi zaujem, vzdy som bola ta, ktoru si ani nevsimli, ktoru prehliadali..ja nepotrebujem byt centrom pozornosti, ale ked vas kazdy berie ako len niekoho, kto proste medzi ostatnych nezapada, tak to cloveka nuti o sebe pochybovat. Neviem, mozno je chyba je vo mne, za celych 16 rokov som si nenasla pravu
kamaratku, vsetky moje kamaratstva

?

RedStarBelgrade

Ja som na rocku tiež vyrástol, a to na poriadne starom rocku (60s). Beatles, Kinks, Rolling Stones, Hollies, Turtles, Small Faces atď, atď - to boli moje úplne prvé kapely, ktoré som začal počúvať ako úplný krpec na MC/LP. Vtedy som ani nevedel, že sú nejaké CDčká a pod. K metalu som si našiel cestu až časom, keď som prenikol do 70s.

No stačilo mi jedného dňa vypočuť si Rapper's Delight od Sugarhill Gang a bolo to. Síce aj predtým som poznal napr. Run-D.M.C., Beastie Boys, Whodini, ale dovtedy som stále vo veľkej prevahe počúval rock, metal a dosť aj punk/oi + new wave. No akonáhle som objavil ten prvotný hip-hop z éry Sugarhill Records, postupne som ho začal počúvať stále viac a viac a dneska som už v situácii, že väčšinovo počúvam funk, hip-hop, electro, atď. Aj napriek tomu však rock stále milujem a nevzdal som sa ho. A viem, že bude stále tou mojou prvotnou srdcovkou.

Čiže tu pôjde o to, či ťa niečo zaujme alebo nie. Ja som si tiež sprvu myslel, že sa "neotvorím" novým horizontom, ale vidíš, stalo sa :)

alonewithcat

Tak rock je droga, k ostatnym stylom cestu nehladam, samozrejme ze aj songy z inych stylov dokazu zaujat, ale na rocku som vyrastala, to sa neda popriet..

Nieje to skoro sa zamyslat nad takymito vecami..ked som bola na zakladke verila som, ze na strednej si najdem nejakych kamaratov a nic..je to ako verit v nemozne

A soc.siete nevediem

RedStarBelgrade

Si príliš mladá na to, aby si sa nad takýmito vecami zamýšľala. Časom si určite nájdeš kamarátov, s ktorými si budeš rozumieť.

Aj ja som bol v tvojom veku stavaný iba na hard rock a metal, no práve v 16tke, 17tke sa to zlomilo a postupne som si našiel cestu aj k iným štýlom, od hip-hopu, electra až po jazz. Akurát u mňa je tiež podmienka, že tá hudba musí byť stará, vyzretá ako dobré víno. Za rok 1990-91 idem zriedka, len keď ma niečo fakt že osloví.

chapemta777

Neboj sa, niekoho si najdes, aj ked nemusi pocuvat uplne to,co ty. A k podobnym zaujmom sa mozes dostat cez skupiny na facebooku. Ja pocuvam tiez hudbu,ktoru skoro nik nepocuva(kontrast k tvojej, ale tiez okrajovy zaner) a tam nachadzam minimalne tipy na piesne a preco by si tam nemohla najst niekoho,kto pocuva podobne?Pamatam si,ked nebol facebook, tak to som si hodiny googlila a i to este ked nebol taky zauzivany internet. A to nie som od Teba o mnoho stara :)

alonewithcat

Dakujem za reakcie :-)

Ja si ozaj neviem predstavit ist do zahranicia, uf, uz teraz mam zaludok naopak :-D

nu-metal, to ma napadol System Of A Down..ked som mala 13, tak to som tuto kapelu zrala..a ked som nemohla ist na ich koncert, tak som revala ako decko :-D ach, tie casy

Rada by som na koncerty chodila, ale s kym..aj penazi to stojí, a na koncertoch som uz davnejsie bola, aj v Prahe, aj v BA, aj v mojom meste, a takmer nik si ma tam nevsimol ..nikto takuto hudbu nepocuva, kazdy ma iny styl

rwererwe

Ahoj, skús hľadať niekoho, kto má podobné záujmy, trebárs tých, kt. tiež majú radi rock. Ja mám rada zase rap, vnútri som taká ako ty, ale navonok musím hrať niečo iné, aby som ako tak zapadala. Ja mám 19 a mala som 2 kratučké neúspešné vzťahy. Snažím sa aj dobre vyzerať, ved dnešným ľudom ide len o vzhľad. Na diskotékach sú len takí, čo chcú sex. Lenže ja chcem niekoho, kto ma bude mať fakt rád a vážiť si ma, chcem aj ja už konečne zažiť lásku, ale v tomto svete je to asi nemožné, neviem prečo tu vôbec píšem, ked ja sama neviem ako niekoho takého nájsť :(

rwererwe

Ahoj, skús hľadať niekoho, kto má podobné záujmy, trebárs tých, kt. tiež majú radi rock. Ja mám rada zase rap, vnútri som taká ako ty, ale navonok musím hrať niečo iné, aby som ako tak zapadala. Ja mám 19 a mala som 2 kratučké neúspešné vzťahy. Snažím sa aj dobre vyzerať, ved dnešným ľudom ide len o vzhľad. Na diskotékach sú len takí, čo chcú sex. Lenže ja chcem niekoho, kto ma bude mať fakt rád a vážiť si ma, chcem aj ja už konečne zažiť lásku, ale v tomto svete je to asi nemožné, neviem prečo tu vôbec píšem, ked ja sama neviem ako niekoho takého nájsť :(

chill

Ahoj :)
Ked to tak citam ako keby som cital sam seba z pred par rokov :)
Mal som 17 nikto ma nechapal a mal som pocit , ze o mna nikto nikdy nezakopne .
V triede stale ticho ani pol slova a tak .
Bolo to velmi tazke obdobie stredna skola , ALE potom prislo take obdobie ze som siel do zahranicia kde som bol nuteni bojovat o prezitie kazdy den a to ma zmenilo na tolko , ze dnes proste ked nieco chcem tak si idem za tym a koniec . Pred rokom som spoznal dievca s ktorym som mal vztah rozpadlo sa to :D ale dokazal som s nou byt skoro rok co by ma v 17 nikdy nenapadlo ze dokazem s niekym zit :)
A co sa rocku tyka stale si ho idem :) HLavne Nu metal :D
Podla mna tieto myslienky odidu vekom uvidis uz coskoro budes uvazovat inac :)
Urcite si super dievca tak vela stastia v zivote :)