Ahojte :-)
Nechcem sa stazovat, ani zniet nejako zufalo, predsa mam len 16 rokov - cochvila 17. Viem ze na vztahy mam hromadu casu, ani sa nikam neponahlam, vztah som nikdy nemala a ani si neviem predstavit ze by som vobec aj v buducnosti nijaky vztah s niekym mala. Som clovek ktory sa v spolocnosti neciti dobre, ma radsej pokoj, mam rada ludi ktori nemaju potrebu byt na kazdej akcii, mam radsej takych nestrannych tichsich ludi, a nie frajerov, ktori ani nedokazu cloveka mat skutocne radi, ale beru ho len ako svoju trofej. Som clovek dost zalozeny na hudbu, skor na rock, co je tiez problem pri spoznavani ludi..vela ludi pocuva to co leti v hitparadach, tie stare legendarne kapely im nic nehovoria..Mam fakt pocit ze v mojom okoli neexistuje clovek mne podobny..pripadam si ako nejaky nevydareny kusok, nik o mna nejavi zaujem, vzdy som bola ta, ktoru si ani nevsimli, ktoru prehliadali..ja nepotrebujem byt centrom pozornosti, ale ked vas kazdy berie ako len niekoho, kto proste medzi ostatnych nezapada, tak to cloveka nuti o sebe pochybovat. Neviem, mozno je chyba je vo mne, za celych 16 rokov som si nenasla pravu
kamaratku, vsetky moje kamaratstva
?