Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sikana

Príspevok v téme: Sikana
zufale dievca

Ahojte. Ako uz vypliva z nazvu mam problem so sikanou. Zacalo sa to ako sranda.. neskor sa to zacalo stupnovat. Najprv mi jeden chalan zobral tasku a celu mi ju vysypal po triede. Potom ma iny chalan (ktory sa mi minochodom kedysi pacil) zacal naschval potkopavat, urazat ma atd. Mohla by som to tu vypisovat donekonecna... Ja uz vazne neviem co mam robit.

Prezyvka055

Praskni mu jednu na nos nech ho az krv zaleje .. no a potom daju pokoj. Jedna moja spoluziacka to tak poriesila v 3tej triede a do 9tky uz ziadnu sikanu nemala :D

Morrys

Myslím, že šikanu netreba brať na ľahkú váhu v žiadnej jej forme. Či to sú zatiaľ len srandičky či už niečo vážne...ono aj keď to tak zatiaľ nie je, ak sa to nezastaví zvyčajne to prerastie, preto by si o tom mala povedať niekomu dospelému, alebo skús napísať na www.ipcko.sk vedia tam často pomôcť :) Drž sa

gabča

No keď som ja bola piatačka,( tiež som na základke) tak chalani robili to isté.robia to aj teraz. V nasej triede som si vsimla, ze niektory inym ublizuju preto, lebo sa boja, aby to zacali robit aj im, alebo maju osobny problema a vybiju si ho na niekom inom. Nezdrzuj sa velmi pri vchalanoch ale skor pri dievcatach s ktorymi si rozumies. Ked by toho bolo velmi vela, a bola by to otvorena sikana konzultuj to s dospelymi alebo prestup na inu skolu, ale tam to nemusi byt ine, lebo ku ,,novym´´sa tiez zvyknu chovat horsie, ale neskor sa spriatelis. Veľmi ti drzim prsty, a ver mi viem ake to je. Ber to tak, zže v skole musis vydrzat a doma si uzijes volna a bezproblemosti. maj sa. :)

zan

Podla mna zalezi na tom co ty chalani ti tim chcu naznacit ak si najkrajsia v triede tak to robia lebo sa im proste pacis a muzi proste obcas ublizuju zenam ku ktorim nieco citia .

zan

Podla mna zalezi na tom co ty chalani ti tim chcu naznacit ak si najkrajsia v triede tak to robia lebo sa im proste pacis a muzi proste obcas ublizuju zenam ku ktorim nieco citia .

zan

zan

zan

zan