bolesti uší pri používaní štupľov

Príspevok v téme: bolesti uší pri používaní štupľov
Janka18.1

ahojte. chcela by som sa spýtať. dost casto používam stupne do uší dokonca v poslednom case kazdu noc nakoljk mame doma tenké steny a mam vrata ktorý byva dlho hore no a ja mam velmi ľahký spánok a budim sa uplne pri všetkom. cize moj spánok je aj dost nekvalitný. v poslednych dnoch som si aj všimla ze ma usi bolia dokonca aj na dotyk. spozorovala to aj moja mamina ktorá tiež si dava každú noc stople do uší. vedeli by ste mi povedať, moze sa stať ze stople nejaksi škodia? alebo je to iba zhoda náhod? neviem si predstaviť spať bez stoplov ale tá bokest je strašná :(

Alensen

Ja používam každy deň už 10 rokov. A bolesti uši su z dvoch príčin.

1. Rozpínaním štupľa jeho veľkosťou na pomer ušnej dierky.
- Štupeľ zmenšiť, kúipiť menšie za aliexpresu kupujem také s krídelkami akoby na konci modro zlte ktoré sú úzke. Alebo počkať pokiaľ si uško zvykne.

2. Po 5 r. si musím dať urobiť vyplach uši pre znemožnenie vytoku mazu a jeho usadzovaniu a niekedy mám aj dlhodobo mierny zápal akokeby.

Janka18.1

pouzivam tieto stuple takze ano penové. snazim sa podla postupu na obale splnit presne všetko tak neviem v com je problém. zatial vsetky stuple co som mala tak mi vypadavali z uši, nedržali dokonca som cez ne dost počula nakolko mám menšie dierku v usiach (vraj). viete mi odporucit ak tam dake iné?

Janka18.1

pouzivam tieto stuple takze ano penové. snazim sa podla postupu na obale splnit presne všetko tak neviem v com je problém. zatial vsetky stuple co som mala tak mi vypadavali z uši, nedržali dokonca som cez ne dost počula nakolko mám menšie dierku v usiach (vraj). viete mi odporucit ak tam dake iné?

milkavv

Zalezi podla toho ake pouzivas. Ak penove tak sa necuduj pretoze tie v usiach nedrzia svoj tvar a rozpinaju sa nech ich akokolvek tam das. Mam s nimi svoju skusenost tiez ma na druhy den po nich strasne boleli usi. Prestala som ich pouzivat a ziadna bolest usi uz nieje. Alebo jetu druha moznost ze si ich zle zavadzas a preto ta bolia.