Zdravím ;)
som 18 ročné dievča trpiace akné. Presnejšie povedané, mám po čele a lícach malé hrbolčeky, akoby podkožné vyrážky. Takú kašu. Tak sa obraciam na Vás, vedeli by ste mi odporučiť niečo proti tomuto? Najlepšie niečo účinne z lekárne (neviazané na lekársky predpis), nejaký krém, vodičku, hocičo, alebo ak máte nejaké prírodné tipy...
Akné - podkožné vyrážky
Kočky ja mám vcelku dobrý tip na zakrytie týchto vyrážok. Používám Mincer acne control BB krém. Nielen zakryje, ale aj polieči.
Ja mám 17 rokov, a tiež ma trápi akné, hlavné na lícach, pomaha mi voda po holení, čistím si pleť rano večer. Mám veľmi mastnu pleť, voda po holeni vysuší a vyrážky miznu, ale stači že si jeden večer neumyjem tvár vodou po holení a vyrážky mám späť.
Ahoj,ja len ze ja som v podobnom veku -mam 19 rokov a tiez mam vyrazky..viem,ze ty pises, ze mas akne, ale ak ti to pomoze, ze ked jem vela zeleniny, ak to mam upresnit pozri si diétu podla A. Mačingovej (tym ta nechcem na nu navadzat) ale ked som sa podla nej stravovala (asi len 4dni mi to vydrzalo :D) tak som mala OMNOHO lepsiu plet. Tak skus si dat taku nejaku vnutornu ocistu mozno ti to pomoze :)
A este nedavno som si kupila derma roller pozila som ho zatial len 2x ale mam pocit ze mam po nom lepsiu plet :)
kozny lekar.. to podla mna nie je riesenie :/ dnes uz nie, zase do teba bude "cpať" samu chemiu, urcite to podla mna sposobuju nejake vnuorne problemy, skus ti akupunkturu ako tu uz pani pisala, ale urcite chod cestou prirody a aj prirodnej kozmetiky, nie chemie, to si este viac "zaspinis" organizmus
Máš len 18 rokov, určite teraz nič nekupuj z toho čo ti tu na fóre ponúkajú. Musíš ísť ku kožnému lekárovi, aj preto , že ti vysvetlí akými hormonálnymi zmenami prechádzaš a potom určite ti vie predpísať nejaký účinný liek, alebo vodičku a masť. Skúšala by som zmeniť stravu a pravidelne čistiť pleť .
co tak kozny lekar? :)
fuu tak to by som nikdy nepovedala ze med vie aj skodit na plet
chyba v trávení,preliečiť,najlepšie akupunktúrou
Dobrý deň,
myslím, že každá žena sa s týmto aspoň raz stretla, pre mňa sa stala pomocou prírodná kozmetika, na ňu ma naviedla priamo moja kozmetička a ja v tom pokračujem, a to som pred tym vyskušala kde-čo. Mám kladné skúsenosti aj s pevóniou, kedže som nejaký ten čas bola v čr.
Pozor na med, mne spôsoboval veľke podkožne vyrážky :( pravidelne som ho jedla na raňajky s ovsenými vločkami s nádejou že je zdravý a pleti pomáha... no je to opak :) :)