Zdravím ;)
som 18 ročné dievča trpiace akné. Presnejšie povedané, mám po čele a lícach malé hrbolčeky, akoby podkožné vyrážky. Takú kašu. Tak sa obraciam na Vás, vedeli by ste mi odporučiť niečo proti tomuto? Najlepšie niečo účinne z lekárne (neviazané na lekársky predpis), nejaký krém, vodičku, hocičo, alebo ak máte nejaké prírodné tipy...
Akné - podkožné vyrážky
Ahoj mala som to podobne, tiez sa mi k tomu aj pridali upchane pory - hlavne na brade a na cele. Mne pomohlo pravidelne cistenie pleti, poctive odlicovanie a hlavne to ze som nasla pripravky, ktore mi naozaj pasuju na plet. Momentalne pouzivam tento krem www.pevoniaeshop.cz dolezite je plet hydratovat, bezne kremy na mastnu plet vysusuju...neviem do akej miery je tvoje akne vazne, ak nic nezaberie skusila by som koznu
Ak je to akne takto husto posiate na pokozke ako pises, tak by som ti odporucil skusit ist ku koznemu lekarovi a mozno by boli vhodne antibiotika. Tie by ta akne zbavili. Mozno nie navzdy, ale problem by v buducnosti uz nebol taky rapidny. Su ale aj alternativy, ktore tiez dost dobre funguju. Skus napriklad slimaci sliz v kremoch. Je to priroda a ma dobre vysledky, kedze obsahuje silne protizapalove latky, precitaj si o tom nieco: proti-akne.sk
Taketo podkozne akne je neprijemne a tam treba pôsobiť hlavne protizapalovo a precistit telo aj zvnutra. Skus pravidelne pit zihlavovy caj alebo si kup take tie koncentraty aloe vera a pit to nalacno kazde rano. Tiez je dobre pravidelne pit salviovy caj, je silno protizapalovy.