Vzdy som zastavala nazor, ze ludom, ktorych osobne nepoznam na roznych internetovych forach neodpisujem. V poslednej dobe vsak vaham, ci je moj postoj spravny a ci nie som prilis zasadova. Obcas sa mi stane, ze mi napise muz s ktorym nemame ani spolocnych znamych a snazi sa nadviazat kontakt. Je hlupe pustat sa do takejto konverzacie? Mne sa stale zda ze je :-) ale potom si vravim, co ak spoznam skveleho cloveka? Je mi jasne, ze taky muz asi pise roznym zenam a rozhadzuje si siete :D ale to tiez nemusi nic vypovedat o jeho povahe a spravani v konecnom dosledku. Aky je vas nazor? Drzat si odstup, alebo pristupit na taketo zoznamovanie sa?
Ako reagovat na muzov, ktorych osobne nepoznam?
pri chlapoch je to v tomto tazko, pretoze to co napisu tebe tak napisu aj dalsim 20tim a je im uplne ukradnute ci odpises ci nie :)
Prosim ta len to nie, tvoja intuicia je spravna. Zoznamovat sa s niekym cez web nie je prirodzene. Muzi ktori vyhladavaju takyto sposob zoznamky maju neuveritelne nizke sebavedomie a hlavne - su zufali. Zoznamka na nete je posledna moznost po ktorej ludia siahaju ak sa im nedari najst partnera, a zo zufalej situacie vznikaju zufale vztahy. Muzi/zeny ktori vyhladavaju takyto styl zoznamenia sa, si idealizuju partnera. Predstavuju si niekoho idealneho (je to jednoduchsie ak boli neuspesni v realnom zivote) a ked odhalia pravu tvar svojej "obete" prezivaju intenzivne sklamanie a traumu.
Neviem, ja si drzim odstup cez net od muzov, ktorych uz nepoznam. V realite je to nieco ine, tam reagujem pozitivne na muzov, ktori slusnym sposobom nadviazu kontakt, alebo su galantni. Nie je za tym ziadny umysel, proste pozitivne a slusnost oplacam rovnakou mincou. Pokial je tvoj umysel sa zoznamit, to sa da kdekolvek. Otazne je, co vyjde z druhej strany. Takze je to na tebe. Mozes to skusit, ale na lacny zaludok :) Pochopis preco.
Prečo by nie? Veď presne to isté, čo sa deje na nete sa deje aj v bežnom živote, len je to oveľa viac skryté a tí úchyli sú sofistikovanejší. veľakrát a ni len netušíš, že práve taký je tvoj kolega alebo kamarát už roky rokúce.
Aj na nete sa dajú nájsť spriaznené duše a bytosti s tebou ladiace. Môžeš tam nájsť osobu, o ktorej si snívala celý život, keď aj v podobe najlepšieho kamaráta. Som za osobné stretnutie po nejakej dobe - ak sa nechce dotyčný stretnúť, tak to ukonči. A najlepšie nemať fotku. Vtedy aspoň vieš, že si píšete nie pre tvoj vzhľad ale pre niečo úplne odlišné, čo časom vydrží :)
Mozes sa inak opytat v tejto teme, ta je este ziva:
www.zdravie.sk
:)
Tazko povedat. Internet je najlepsie ihrisko pre uchylov.
Na druhej strane raz tu bola tema, kde sa nejaka slecna stazovala, ze dnesni muzi malo oslovuju zeny, ze ako sa ma zoznamit s muzom. A jeden muz jej odpisal, ze on sa tak snazi oslovovat, ale ked bol po desiatich pokusoch hned na zaciatku odmietnuty, prestal s tym.