Kniha

Jaro4444444

A "Kyčera" ktorýže si ty, čo tu tak poletuješ v skoro každom príspevku.
Ktorý region?A čo máš na srdci chlapče?:

Moireal

Kycera, pekne tipy na knihy si dala. Ja mam velmi rada Burlive Vysiny, Mastickara som sa vzdy chystala citat a aj Tess D´Urbervill mam rada . Ja doplnim to, co som ja rada citala v 16tich. Bola to cela seria Gricskej carodejnice od Marie Juric Zagorky, Rebeka Od Daphne de Maurier a Desiree od Annemarie Selinko. To su jedny z mojich najoblubenejsich. Este mam rada Krv kvetov od Anity Amirrezvani, Egyptana Sinuhe. To su take pekne knihy, co maju v sebe vsetko. :) Tak snad si slecna zakladatelka vyberie. :)

Kýčera

Lili, mám tu pár tipov : Romain Rolland - Peter a Lucia, Mária Jančová - Prvá láska, Mariana Komorová - Ty si moja pevná loď, Tadeusz Dolega Mostowicz - Mastičkár, Jenny Cockellová - Deti včerajška, Henri Troyat - Eygletiérovci, Maria Lodiova - Až keď umrieme, drahá...Emily Bronteová - Búrlivé výšiny, Charlotte Bronteová - Jana Eyrová, Thomas Hardy - Tess D´Urbervill a mnoho a mnoho ďalších. Snáď si nejakú vyberieš a bude sa Ti páčiť, tak príjemné čítanie...

Lili132

Mam 16. rada citam romani ale nie take velmi cute .. :/ take normalne.. :) viem ze mam 16.. ale vazne ma bavi citat a vzdy si pri tom odychnem :)

Mesačný princ

Veľmi zaujímavou formou písaná je táto. je to veľmi dobrá knižka ,,Guernseyská literárna a koláčová spoločnosť,,

Kýčera

Tak daj aspoň nejakú tému, autora, koľko máš rokov,... Vieš koľko nádherných, kvalitných a zároveň poučných kníh je na svete a pritom to nie je žiadna náučná literatúra?! V dnešnej dobe číta veľmi málo mladých ľudí, tak by som Ti rada poradila, aby si v tom pokračovala...Môžeš zájsť do kníhkupectva, polistovať si dáke, niečo si aj tam vybrať, nemusíš nutne kupovať. Ak Ťa knižka osloví, zájdi do knižnice a tam sa môžeš realizovať, aj tam Ti dokážu poradiť.

Lili132

Tak neviem ci to je cervena kniznica... ja som knihu od toddovej dostala niesom.neak zbehla v citani takze nemam oblubenu krajinj ale nechcela by som nieco moc vzdelavacie alebo take...

Kýčera

Veď napíš o aký žáner máš záujem, z akého obdobia a kt.krajinu uprednostňuješ. Toto meno mi absolútne nič nehovorí, nie je to zasa červená knižnica? Knihu chceš čítať, či kúpiť?