Ahojte. Mam 21r a byvam s priatelom 24r. Nas sex.zivot bol v poriadku az donedavna aj ked neviem uz vlastne ani sama. Nezvyknem ho kontrolovat ale vcera som si pozerala tablet a na prehliadacoch bola vymazana historia co nikdy predtym nerobil. Ale co ma dostalo bola historia pozretych videi na youtube. Je podla vas normalne ked sme tak mladi, byvame spolu asi 3 mesiace a on si pozera videa typu ako stripterka tancuje u tyci alebo ako su vypracovane zeny a cvicia a predvadzaju sa.pytam sa ci to je normalne a co by ste na mojom mieste robili vy? Este aby som nezabudla kupil mi vibrator vraj ze som ho chcela a poslednou dobou nechce ani sex a ked nakoniec je tak mu ani nestoji penis. Ako s tym mam nalozit?
ziarlit ci nechat tak?
adr1a takze urazame :) akoze imho je to uplne normalna vec a delit sa na nejake vyssie bytosti ktore kopuluju len s jednou osobou v nejakom urcitom casovom intervale a potom s inou a na druhej strane prostacikovia akym som ja ktory to takto neohranicuju je urcite znamka vyssej duchovnej vyzretosti alebo ako sa sama nazyvas :) ja ti to neberiem ale je to imho smiesne
Ovecka. Lenze to poukazuje skor na teba. Ze iste parafilie mas ty a je to v tebe. Prip.nevies dobre sexovat a milovat, uspokojit zenu, prip.mas ty nejaky blok ci uz psych ai.
To ze vies sulozit mechanicky, to ti neberiem. To vedia aj zvierata, nesvojnopravni jedinci ai to nie je umenie, to vie predsa kazdy blb
Neutoc, ja sa len pytam ty IMHO :D
No a podla mna to ma so vztahom spolocne asi to, ze ked mas partnerku a po 3 razoch ta s nou sex prestane bavit tak je to asi dost naprd nie?
Po troch razoch? Fuuu teba by som stretnut nechcela
Hahha co ma vztah so sexom? podla mna ide o dve odlisne veci ktore sa vecsinou akoze spajaju ale je to imho blbost
Ovecka to si potom nemal nikdy dlhsi vztah ? :D ci ako to riesis?
Alkaa nie po case ale asi po troch sexoch...
0_vecka po čase ťa prestane baviť sex s jednou osobou?
mala_sovicka chcu... ale nie s tou istou zenskou... ak by navrhla trojku s kamaratkou alebo by jej kamaratka nutne potrebovala sex a nemala by nic proti tak by ste videli ako by zrazu dostal chut....
a to by si clovek myslel, že chlapi chcú sex stále :D