Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ziarlit ci nechat tak?

Príspevok v téme: ziarlit ci nechat tak?
Mia777777

Ahojte. Mam 21r a byvam s priatelom 24r. Nas sex.zivot bol v poriadku az donedavna aj ked neviem uz vlastne ani sama. Nezvyknem ho kontrolovat ale vcera som si pozerala tablet a na prehliadacoch bola vymazana historia co nikdy predtym nerobil. Ale co ma dostalo bola historia pozretych videi na youtube. Je podla vas normalne ked sme tak mladi, byvame spolu asi 3 mesiace a on si pozera videa typu ako stripterka tancuje u tyci alebo ako su vypracovane zeny a cvicia a predvadzaju sa.pytam sa ci to je normalne a co by ste na mojom mieste robili vy? Este aby som nezabudla kupil mi vibrator vraj ze som ho chcela a poslednou dobou nechce ani sex a ked nakoniec je tak mu ani nestoji penis. Ako s tym mam nalozit?

iggzik

Tak ptacik hoodne zavisi od psychyky. Strach, stress, neistota a pod niekedy mozu dosiahnut toho, ze hold nic z toho nebude..
V prvom rade chlap musi chciet sex, potom podnet - sexualny objekt a stimul...

ako tu uz niekto navrhol ze mas nahodit atmosku a porozpravat sa,, ono ked bude atmoska a uvidis, ze je uvolneny a kludny, vtedy ked trosku sexualne podrazdis, pochybujem ze ostane "chladny"..

GL

0vecka

okrem toho nestojaceho penisu mam aj ja vsetky priznaky....

inak toto je imho uplne normalne ... to ze nema az taky zaujem o sex je tiez normalne kedze byvate spolu

Mia777777

Zase mi povie ze ho kontrolujem. Co ak sa na to aj robi? Neverim ze si to pozeral len tak. Aj tu tanecnicu pri tyci. Poslednou dobou mam pocit ze ho do sexu nutim. Preco to predomnou taji a nic nepovie nechce sex ? Citim sa nepritazlivo.

NatalkaBS

no podla sexu sa da vela zistit a ked chlap nema chut ot neznaci nic dobre. Skusala si sa s nim uz porozpravat?

m8

nemusi hned niekoho mat. skorej si myslim, ze sa malo rozpravate o tom, kto po com tuzi, ake ma chutky, co by ste chceli skusit, kam az zajst, naopak co uz nie...sama si porozmyslaj, co by si chcela vyskusat, co by sa ti pacilo, co mozte spolu vyskusat. porozpravajte sa o tom. vytvor prijemne prostredie, mozno vecer, po dobrej veceri, pri vine, bez tabletov, bez telky, bez mobilov len tak s usmevom sa k nemu pritul a zacni sa s nim rozpravat. Uvidis ci sa rozkeca :) Mozno sa nezda, ale ver tomu ze kazdy chlap ma bohatu fantaziu co sa tyka postelnych hratok, len mozno si nemysli, ze by si sa o tom chcela rozpravat. Alebo este mozes sama si tie videa pozriet a inspiruj sa, najdi si na tom nieco co by sa ti pacilo, alebo si najdi ty vlastne obrazky, video, inspiraciu, co sa ti zda vzrusujuce a ukaz mu to. Uvidis ako bude reagovat. Na 99% pokial teda je len tvoj, jeho reakcia bude velmi pozitivna :)