Ignorácia

Hrac+

Za mna mozem povedat, ze by ma nebavilo si mesiac pisat a ta dotycna by stale odmietala osobne stretnutie. Predsa len osobne clovek rychlejsie zisti ako sa veci maju. Pisanie nechavam tym 1x-20 rocnym. Takze v tejto situacii by som naozaj prestal sa snazit o tu zenu a isiel skusit s inou sa zoznamit. Ale je to moj pohlad, ja uz dlhe roky nechodim na pokec a pod. stranky.

toiste

Mladusik96 preco by muz cakal, ze aj zena sa moze ozvat, ak bol prave on ten, co neodpisal na poslednu spravu? :-)

Mladusik96

Som muž a mám na to asi taký dôvod, že buď není záujem alebo čaka že aj baba na neho myslí. Neviem není to s mojej vlastnej skúsenosti ale celko často sa s tým stretávam u kamarátov. A zároveň je tu aj podľa mńa to že si není jediná. Ja teraz s vedomím nepíšem babe okolo 5 dní ale iba aby to vychladlo lebo tam boli určité zábrany.

DontWorry

Toto sa mi stalo uz tolko krat, ze ma to u muzov ani neprekvapuje :D Vtedy ma to aj mrzelo, teraz sa na tom smejem. Ale oni mam pocit skusaju to dievca ci im vyhovuje, ak nevyhovuje tak sa radsej uz neozvu, pretoze nechcu okolo toho potom riesit bludy a hadat sa s tou babou. Ono je to taky nevysvetlitelny jav pre nas zeny :) Ja som vzdy bola za uprimnost a nerobila by som hysaky, ale ked to spravil neviem kolky v poradi tak som mavla rukou a zila si spokojne dalej. Kasli na to, pride dalsi ;)

toiste

zuzuliatko mozno mame docinenia s tym istym :D Mne pisal 2 mesiace vkuse, kazdy den kontakt, ked sa dalo obcas sme mali rande. A zrazu ignoracia. Mali by sme sa na nich vykaslat a skocit spolu na kavu. :D

Zuziatko347

my sme si písali asi mesiac v kuse, aj dosť osobne veci, volal ma aj von písal že jak ma chce, nebola som príliš prístupná, žeby som ho omrzela, ale zase ani nie netýkavka :D proste občas som pristúpila na flirt ale zo dňa na deň sa ma rozhodol ignorovať, na moju poslednú správu neodpovedal samozrejme nevypisujem mu a nebombardujem ho správami ako nejaká hysterka...len tomu celkom nerozumiem. Ale asi to bude naozaj tak, že ma rozrobených ďalších 10 a skúma nový objekt..

toiste

Presne toto iste poznam. My sme uz medzi sebou ale aj nieco malo mali a zrazu sa neozve par dni. Potom ked sa stretneme sa tvari ze nic. Aj som mu povedala, ze sa mi to nepozdava (tvaril sa ze pochopil :D) ale zase urobil presne to iste! Preco to robia neviem. Ale treba sa na nich asi cim skor vykaslat a ist dalej. Jedine co viem na isto je, ze ked ma muz zaujem, najde si vzdy cas! :-)