Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ignorácia

nezradradca

nepises ako ta konverzacia prebiehala ako sa vyvijalo vsetko po stretnutiach. To ze ste randili este nic neznamena, prve stretnutia su otukavanie kde druha strana zistuje ci si to co chce. Ja som sa stretol vela krat po pisani a vzdy to bolo ine. Vzdy ten dojem bol iny.
A moze byt fakt ze ste sa rozpravali o hlupostiach na ktore nevedel odpovedat, je zaneprazdneny, alebo si ho prestala bavit, nedavala si mu dostatocne (alebo prilis) svoj zaujem. Dovodov moze byt viac, nechaj to vychladnut chvilku a ozvi sa kludne aj sama. Neplati ziadne pravidlo ze by sa mal chlap ozvat vzdy sam. A uvidis podla reakcii ci ma zaujem dalej o teba.

toiste

0vecka podla mna treba rozoznavat, kedy je ok ze ma rozrobenych viacej a kedy uz nie. Napr. v mojom pripade sme randili, nieco malo medzi nami uz bolo. Cize v takomto pripade si myslim, ze hrat to na viac stran je nefer. Potom malo naozaj zostat len pri pisani a kamaratskom stretnuti. :-) Preco sa po poslednej sprave neozval, ked bolo dovtedy vsetko ok neviem. Ale najviac sa mi pozdava nazor pisani nizsie - neriesit a ked sa ozve tak nevycitat a tvarit sa ze nic. Cas asi ukaze :-)

0vecka

neviem preco sa tu tak tvarite ako keby to bolo nieco zle ked ma chlap zaujem o viacero zenskych. Ak by mal vzdy len akoze balit jednu tak vecsina ostane do konca zivota panicmi. Vobec nieje nezvycajne ze zenska lichoti ako diva rozprava o sexe a tak clovek si mysli ze uz ju ma a zrazu sa tvari ze sme iba kamarati :) .

m8

pravdepodobne mal rozohrate dalsie hry a daka mu na to uz skocila..ked mu to nevyjde, zas sa ozve a zacne ta namotavat. pokial ste si len pisali a nestretli sa a bavilo ho pisanie, tak mala pravdepodobnost, ze by si ho prave zacala nudit alebo ze si sa mu znepacila...navyse, ked uz teraz vypisuje ako sa mu pacis, ako sa chce stretnut...naznacuje len to, ze ta cim skorej chce do postele a predsa sa nebude kvoli tomu s tebou stretavat este 10x aby ti to povedal osobne..a uz vobec nie aby to preboha myslel vazne...

0vecka

ono zenske robia to iste.. ja to mozem povedat zo svojej strany ze ak sa zenska nechce stretnut tak casto uz nema zmysel dalej komunikovat... proste sme si vsetko povedali viem ze sa to uz nikam neposunie a nejako mi nestoji za to aby som ju este prehovaral a celkovo ked nechce tak ju predsa nebudem nutit.

Inak ja som tiez nieco take podobne zazil. Pisali sme si asi polroka skoro kazdy den. Proste s nou bola sranda dost som sa nasmial a zevraj ona tiez a zrazu bez akehokolvek dovodu bola prec(offline)... Najprv som si myslel ze sa jej nieco stale ale asi o dva mesiace som ju videl online a napisala ze si robi autoskolu a potom uz nic.

Tiez nejako nechapem ale proste kazdy clovek si moze prist a odist s vasho zivota kedy chce a nikto nema pravo u v tom branit.

Rockstar

Poviem ti to z vlastneho pohladu.
1. Posledna otazka v convo ma moc nezaujala, dobry dovod na prerusenie konverzacie. Ked je otazka/odpoved uplna hovadina, resp. ma nezaujme, radsej neodpisem ako odpisat hovadinu.

2. Pises moc casto a potrebujem vydychnut. Mam na praci aj ine veci ako 24/7 byt zaveseny na nete a odpisovat.

3. Povedal som si ze na chvilu stacilo a zacal robit.

4. Vybil sa mi mobil. Cely den som zaveseny na nete s tebou az sa mi vyslahala baterka.

5. Unudila si ma na smrt.

6. Stratil som zaujem (ale to je najmenej pravdepodobna moznost)

Riesenie:

Nepokracuj v konverzacii. Pockaj tyzden a zacni novu konverzaciu, nepokracuj v starej a hlavne sa tvar ze sa nic nedeje. V ziadnom pripade sa nepytaj preco neodpisal.

toiste

Mesačný princ podla mna sa tu nejedna o pripad, kedy nie je osobny kontakt. Ale o to, ked sa muz prestane z nicoho nic ozyvat, neodpise na poslednu spravu odoslanu od zeny, pritom sa na poslednom stretnuti nic nestalo ..

Mesačný princ

Ako tu už niekto písal. Aj muž očakáva, že sa ozve žena. Ja tiež na nete komunikujem s veľa ľuďmi ale ak sa niekto neozve, tak sa málokedy ozvem ako prvý. Netvrdím, že nie ale život je krátky, tak načo strácať čas s niekým, kto aj tak nemá záujem. Virtualita je mocná a veľa ľudí je v realite úplne iná a väčšina sa ani nikdy nechce stretnúť. Nerozumiem prečo sú potom na zoznamkách a píšu, píšu a píšu. Veď to je choré, skôr by mali ísť títo ľudia na psychiatriu :D Veď zoznamka je od slova ,,zoznámiť,, a vo virtualite človeka málokedy ten druhý spozná a najlepší je osobný kontakt.

Ak sa čudujete prečo je to tak, je to váš problém. Ja sa tomu človeku vôbec nečudujem. Už dávno trávi podľa mňa čas s niekým, kto sa nebojí a stretol sa, koho spoznal, komu sa môže pozrieť do očí, s kým sa môže zasmiať, s kým môže ísť na výlet a nie bezducho tráviť rok pri PC.

Toľko môj názor a moja skúsenosť. Nech vás sila sprevádza :D

toiste

Hrac+ no neviem ako zakladatelka tejto temy, ale ja som s dotycnym randila. Pisali sme si v tie dni, kedy nebola prilezitost na stretnutie. To ze sa potom par dni neozve je pre mna prinajmensiom divne. Na dalsiom rande sa potom tvari ze nic. Podla mna ak ma muz zaujem a stale spolu randime, nemal by sa neozyvat. Resp. odignorovat poslednu spravu a nasledne sa neozyvat. Alebo sa pletiem? :-)