Mam 16 rokov a penis dlhy asi 11cm ked stoji nestrieka len vyteka priesvitne :( este mi dorastie alebo kvoli comu to je ? Kvoli zlej strave alebo kvoli comu som 164cm vysoky ... Prosim bez blbych narazok dakujem
Maly penis
Tabletky na zväčšenie penisu - hespac.com Užívam ho iba 6 týždňov a môj penis je už o 3 cm väčší.
Tabletky na zväčšenie penisu - track.naturalxl.sk Užívam ho iba 6 týždňov a môj penis je už o 2 cm väčší.
Chalani prestaňte blbnúť, míňať peniaze na blbosti. Najdite si baby, skúšajte to so sexom. Neriešte centimetre.Ak nejakej nebude stačiť, tak bude stačiť inej.
Ako som povedal, ja mám 11 cm, sex dlhe roky v pohode.
Netrpím ani komplexom, ani sa nehanbím v sprche, ani na nuda pláži.
nie penirium nie je cista chemia je to z prirodneho vytazku viac si precitas na penirium.com
ludia a to PENIRIUM nie je cista chemia? kde je istota ze to pomoze aj mne? ja ho mam normalnu velkost ale chcel by som mat vacsi
ahoj kofolic dobry nick ;) penirium original kupis na www.penirium.com
kde sa da kupit ten penirium ?
skusim aj ja ten pripravok penirium dufam ze pomoze lebo zena je zufala neviem ci ma nepodvadza
u mna asi po dvoch mesiacoch viditelne ucinky par centimetrov tiez a celkovo je mohutnejsi
neviem ako pedrotis ale u mna vysledky viditelne boli po vyse mesiac asi tak.. takze to vymysel nie je ... jasne neni to dvojnasobok ale kazdy centrimeter potesi