velky pozor na objednanie produktu ELIXIR FOR HEALTH, je to PODVOD, zlozenie, ktore uvadzaju na internete pred kupou sa nezhoduje so zlozenim popisanym na obale. Po zaplateni peniaze uz neuvidite a dojde vam pripravok s nepouzitelnym obsahom. SMEJDI!
ELIXIR FOR HEALTH
Objednala jsem si něco jiného...za stejnou sumu....3kombinaci proti parazitům....nechápu...jsou tu pouze negativni ohlasy...takže nema cenu fo vracet...neuvidim ani vyro ek ani penizs...zkusim to prostě pozřit jako placebo
Objednala jsem si něco jiného...za stejnou sumu....3kombinaci proti parazitům....nechápu...jsou tu pouze negativni ohlasy...takže nema cenu fo vracet...neuvidim ani vyro ek ani penizs...zkusim to prostě pozřit jako placebo
Ešte dodám, že hneď ako mi to prišlo som napísala negatívnu reakciu na tú stránku do ich diskusie, ale sa tam nezobrazila. Môžu sa písať len kladné.
Pre mňa už neskoré zistenie že je to podvod, od 26.1.2016 si s nimi dopisujem a žiadam o vrátenie peňazí , ale to viete - citujem z mailu: " Vzhľadom k tomu,že import a distribúcia spoločnosti sa nachádza v USA, kde sú prešetrované prípady z celého sveta,
vrátenie peňazí môže trvať asi 10 pracovných dní. Akonahle budeme mať viac informácií ohladne úhrady, budeme vás kontaktovať."
Dnes máme 25.5.2016 a už sa ani neunúvajú odpovedať. Elixír bude čo chvíľa po expirácii. A asi sa veselo predáva dalej.
zobrala som dve dávky,ešte žijem, pomáha to každému, komu nič nie je, teda neublížia ,ale ani nepomôžu.
Áno je to podvod. Ja som si tiež objednala tento elixír a prišla my masť na prsia absolútne od veci. A mrzí ma že tým bylinkám robia takúto podvodnú kampaň, pretože tie tri zmesi byliniek spolu zaberajú viem to.
Zdravím mali ste pravdu je to veľký podvod, práve som to prevzala a až následne čítam, nechápem ako mohol niekto písať aké je to úžasné. Už ste sa to niekto pokúsil vrátiť? Ja som tomu verila, lebo v reáli existuje trojkombinácia na parazity.
Riadny podvod, nekupujte, vyhodené peniaze.
www.piperin.sk si to pozrite..................
prečo potom sitoludia natejto stránke chvália...nerozumiem uz nicomu. healthtricks.info