velky pozor na objednanie produktu ELIXIR FOR HEALTH, je to PODVOD, zlozenie, ktore uvadzaju na internete pred kupou sa nezhoduje so zlozenim popisanym na obale. Po zaplateni peniaze uz neuvidite a dojde vam pripravok s nepouzitelnym obsahom. SMEJDI!
ELIXIR FOR HEALTH
No super teda!!! Prečo som nenarazila skôr na tieto reakcie??!!
Tak vidím,že nie som sama,ktorá sa vytešovala,že niečo urobí pre svoje zdravie,že??
(Verím,že karma ťa dostihne ty sviniar jeden zlodejský!!! Sa smeješ,čo...? Neboj sa! Vráti sa ti to aj s úrokami!!!)))
Tiež som si kúpila Elixir for Health na základe informácie, že obsahuje tri zložky proti parazitom, ktoré ale neobsahuje. Je to svinstvo, ale keďže firma má adresu v USA, tak nemáme šancu na vrátenie peňazí. Budem sa snažiť upozorniť Slov.obchod.inšpekciu alebo Veterinárnu správu (tá má na starosti potraviny a zrejme aj výživové doplnky), aby niečo urobili a zrušili zobrazovanie tej webstránky.
Kúpila som 1 fľaštičku, skonzumovala som, žiaden výsledok, určite sľúbené peniaze mi nevrátia... naletela som... tak mi treba, že som sprostá... a každému dôverujem ....
No čo poviete na takéto reakcie? Ako sa ospravedlníte zákazníkom? Odpíšte na ne, aby sme vedeli či sa s vami zaoberat, alebo nie.
Skoda ze som si tieto prispevky neprecital skor... Dnes som dostal tri balenia... Potvrdzujem, ze je to povod. Pripravok neobsahuje to co uvadza reklama. Uz ked sa mi ozval nejaky smrad, ktory hovoril lamanou slovencinou som mal pochopit, ze je to odrb. Bohuzial za hlupost sa plati.
Skoda ze som si tieto prispevky neprecital skor... Dnes som dostal tri balenia... Potvrdzujem, ze je to povod. Pripravok neobsahuje to co uvadza reklama. Uz ked sa mi ozval nejaky smrad, ktory hovoril lamanou slovencinou som mal pochopit, ze je to odrb. Bohuzial za hlupost sa plati.
Prečo robíte takéto svinstvo myslíte že ludia nevedia anglický? Ked si to preložia najskôr by vás nakopali do zadku,to je načo dobré takto zarábat? Akou zbraňou bojujete od takej zahyniete LUDIA spamätajte sa!!!!!! Sú to zlodeji, od smiechu sa idú rozpučit kolko bláznov nachytali Mám spolahlivé správy,rád ich napíšem a ZADARMO nemusíte ze ne platit.
Prave dnes 27.1.2016 som obdrzal zasielku Elixir for Health. Ziadal som o otvorenie balicku ,nakolko boli info na nete, ze nezodpoveda originalnej recepture, inac ze balik nepreberiem. Kurier na to, ze to nemoze, ale obal bol roztrhnuty a dostali sme sa k flasticke.Informacie sa potvrdili, pripravok neobsahoval zlozky klinceka, paliny, tak som neprevzal a vratil po kurierovi spat. Podvod nekupujte to!!!
Prave som prevzala objednavku,zistila ,ze som sa dala pekne nachytat,zlozenie vyrobku uplne ine ako na stranke a to som objednala styri balenia .Som velmi nahnevana.HNUSNI PODVODNICI
do piče s vaším elixírom, zabíjate ludí V R AH O V I A