Ahojte všetci.Ja ani sama neviem,čo.tu robím a prečo práve tu hľadám pomoc.Možno je to tou mojou bezradnostou a neistotou. Na krku mi pomaly visí 29rokov.V skorom veku som bola už aj vydatá,čo po 4rokoch manželstva a vzájomnej dohode dopadlo rozvodom,lebo on si v práci našiel milenku a ja som chcela len,aby bol šťastní. Po rozvode po 6 mesiacoch,som sa vrátila späť do rodného mesta,kde som si našla priateľa.Najskôr to bol len kamarátsky vzťah,ktorý vyustil do nádherného priateľstva a vzťahu plného lásky a porozumenia.Po 2mesiacoch som otehotnela.No láska bola.silná a my sme sa rozhodli, že i napriek krátkej známosti ostaneme spolu a bábätko bude rásť pod našimi krídlami.
Vzťah bol bezproblemovy.. Samozrejme.menšie zvady, veď žiadny vzťah nie ružový.Najskôr sme bývali u jeho maminy a keď mal chlapček skoro 3mesiace,sme sa.rozhodli pre.svoj život mladej rodiny.Dni a mesiace utekali,striedali sa deň a noc.Chlapček rástol a my sme sa po niečo vyše roku rozhodli,že budeme pracovať na surodencovi.Všetko išlo ako hodinky. Podarilo sa :-) Obaja sme;sa tešili na prírastok v rodine.Boli sme šťastní a milovali sme sa.Bol ku mne pozorný...Až kým som neprešla 6mesiacom tehotenstva...Akoby prestal o mňa javiť záujem.Nezdvihal mi telefon,neodpovedal na sms. Bola som tehotná a so starším synom doma.Trápila som sa,mala som úzkosti a depresie. Nie raz.som.plakala..Po čase sa to kus ukludnilo. Všetko vyzeralo byť v poriadku.Prišiel čas a ja som musela do pôrodnice.Po návrate som.sa.cítila vyčerpaná,unavena,nezvladala som moc,ale.moja mamina mi pomáhala veľmi.Priateľ.sa.však začal meniť....Ako.mesiace.utekajú a mladší synček rastie,priateľ akoby unikal realite a stále.mi.tvrdí,že.som sa.zmenila veľmi a neuvedomuje si,že mám doma.obe deti kým on je v robote.Začal hľadať nové.objekty na sociálnych.sieťach a kdejakych zoznamka...jeho nová rodina sú hry na mobile a miesto mňa komunikuje vraj s jeho bývalou spoluziackou, ktorá zhodou náhod robí tam kde on...Vypisuju si,prezvanaju.Robí to nie.len.v práci ale aj doma...Ale ja som ta, ktorá je zlá a nedovolí mu si po práci oddýchnuť.Väčšinu voľného.času sedí nalepený na telefóne,S ktorým by hádam aj celú noc.prespal.Zmenil heslo aj na našom spoločnom účte V banke...A vždy je presnejší virtuálny svet ako my traja doma.
Už boli dni, keď som.chcela odísť..Nedávno už bol aj agresívny na mňa a fyzicky.mi chcel.ukázať,že kto je on...
Neviem.čo mám robiť a ako sa chovať?dajú sa vôbec.niektoré.vecí vrátiť aspoň trošku späť do normálu?
Nebola by som.písala sem a nevytvarala novú tému,ale rada by som vedela aj názory iných..
Dakujem za pozornosť a.radu...