Zbabrany zivot

Príspevok v téme: Zbabrany zivot
zufalkaZvychodu

Ahojte,

potrebujem poradit s nasledovnym. A to, ze mam 27r na konte jeden titul pred menom, jeden za menom, ale tri zakladne veci pre normalny zivot mi chybaju :( :

1. praca
2. vztah s muzom
3. byvanie - byvam stale u rodicov

Myslite si, ze zena v tak pokrocilom veku ako mam ja, je este schopna dosiahnut tieto tri veci?? A ak ano, ako dlho to zvycajne trva?? Lebo ja mam chut to uz zabalit a na cely ten svoj zbabrany zivot sa vykaslat :( Dík, Maťa

NEZUFAJ

AHOJ,no aj podla mna by si nemala stresovat ....ja som k vlastnemu byvaniu prisiel az v 28....pol hypoteka a pol sporenie....pracujem uz od skoly ...auto nemam...jazdim bicyklom...zenu tiez nemam a to mi bude o par dni 30....niekto mi raz povedal ze nemozeme mat vsetko,ale vsetko ma zmysel ...takze mozno raz pride aj baba ....nemozes ziesit tri veci naraz ....no mozes robit ako ja ...najprv praca potom byvanie a tak vztah,ale je to na tebe ...kazdy sme iny ...

matyo

Návod je asi taký, že sa treba viac snažiť a neplakať doma do vankúša. To, že máš tituly pred a za menom je síce pekné, ale peniaze ani chlapa ti očividne nezabezpečia. Máš dve výhody, si ešte mladá (27 nie je pokročilý vek) a nemáš žiadne záväzky, tak čo ťa drží doma?

Filip TT

Ten titul pred menom aj za menom v 27 je slusny start. To ti gratulujem.
Ked som mal 27 ja, mal som len bod 1 ale bol som v depresii, ale ozajstnej. O 4 roky neskor som uz bol z depresie von a mal som vsetky
3 body (byt na pozicku to je jasne). Z mojho pohladu to mas dobre rozbehnute :)

Mesačný princ

hovorca štátu - je to presne tak, ako píšeš ale všetci žijú v nádeji, že snáď bude lepšie. Ale táto spoločnosť musí dať ľuďom aspoň nádej, inak by nefungovala a tí hore by sa nemohli mať dobre.

A áno, máš zbabraný život, teda jeho polovicu. Nikto nevie ako dlho budeme na tomto svete. Môže ťa už zajtra zraziť napríklad auto alebo môžeš ťažko ochorieť. Nesúhlasím tiež s výrokom, že môžeš dosiahnuť všetko, čo dokážeš, pretože to závisí od možností, genetiky, výchovy, od krajiny v ktorej si sa narodila, od povahy.

Máš jednoducho smolu ale tak na svete musí existovať rovnováha. Predstav si čo by sa stalo ak by všetci ľudia na svete boli šťastní a každému by sa splnili všetky sny...

Nedosiahneš ani jeden z tých bodov, pokiaľ bude spoločnosť nastavená tak, ako je a ty nebudeš mať možnosti, aké potrebuješ. Čím skôr si to uvedomíš, tým lepšie!

ale predsa ti poradím. Daj si do tých troch bodov nové, iné ciele, ktoré môžeš dosiahnuť a na ktoré máš možnosti. Napríklad:

1. vysoká škola (ak máš, tak ešte jedna)
2. nejaký krúžok
3. cestovanie (potreba peňazí)
4.atď....

DoktorExitus

Tak toto si ma dobre pobavila :D šak život eštelen začína a ja si teda v pokročilom veku rozhodne nepripadam :D