zaujímal by ma váš názor, ak by sa asexuálny muz a zena dohodli na tom že budú mat spolu vztah, mohlo by to dlhodobo fungovat ?? nestroskotal by ten vzťah na tom ze tam nie je sex a tým pádom by to bol zrejme nudný a fádny vzťah ??... a reálne vo fakte by to nebolo len kamarátstvo ? aj napriek tomu ze si oni povedali ze je to vztah, ..dalo by sa to vôbec nazvat vztahom ?
asexuálny vzťah ?
Uz ta ani namesacny neoslovujem ako vzdy :D
Princ. Vsak piseme obaja to iste tak neviem co teraz riesis. Pisala som uz nizsie ze kazdy jeden clovek je specificky individualny originalny. Ak slecna nevie identifikovat jeho neverbalne spravanie, rec tela gesta mimiku, tak nech to s nim riesi verbalne. Ja praveze nikoho nehadzem do 1vreca. A svet muzov mi je ovela blizsi nez svet zien.
Slobodna. Ja som jej predsa poradila: Aby mu dala cas a iniciativu, rozhodnutie kedy a kolkokrat sa s nou vyspi nech uz necha nanho, ze on je muz a nech netlaci na pilu.
Co je na tom zle?? Ona mu chce odopnut zips na nohaviciach a on ju stopne, zastavi. Kolko muzov by urobilo to iste na jeho mieste? Asi to chce dotycny inak. Nemyslis? On chce byt lovec, iniciator a nie opacne. Zrejme je to nanho po mesiaci co sa blizsie otukavaju vsetko prirychle. Je chlap a pritom ona zvadza jeho, rozopina mu nohavice co chce sex ai. Zrejme to on nechce uponahlat. Je vidiet ze nechce od nej iba sex. Ze chce asi vztah. Chce ist na to pomalsie (mozno predtym bol rovnako hrrr a vzdy mu vztahy koncili zle tak to nechce teraz uponahlat. Mozno potrebuje viac casu, lepsie ju spoznat. Tych moznosti je XY. To len dedukujem. Mala by to preto riesit s nim a nie tu. Iba on pozna skutocne dovody. ALE. Kedze ju stopol a povedal NIE, tak tym dal jasne najavo nech este pocka, nech netlaci). Sex milovanie ma byt volba rozhodnutie oboch ludi partnerov. Nie iba jedneho. Ja rok nepotrebujem cakat.
Sama pises, ze u kazdeho je priebeh vztahu individualny. Ale od toho su dvaja aby chceli to iste. Aj sex
Skutocne dovody pozna len on, tak sa ho spytaj. My mozne len na slepo hadat.
Vdaka za tvoj nazor Filip,aj tebe slobodna aspon ty to vidíš trochu inak. Nechapem co je na sexe zle ked sa maju dvaja radi a inde to funguje. Neni som typ zeny ktora da kazdemu ale toto bola pre mna silna kava. Clovek sa nemusi rok vodit iba za rucicky sex je prirodzenou sucastou vztahu. A hned ma oznacit ako radodajku hm kazdy to vidi trochu inak. Ak chce niekto cakat do svadby alebo zit v asexualnom vztahu berem kazdy ma pravo na nazor ale sme ludia a ja osobne v tom nevidim velky vyznam. Navnadit obchytkat a potom povedat nie sa mi zdalo zvlastne preto som chcela poznat nejaky iny nazor. Netlacim na pilu ale takéto praktiky nepoznam ;)
adr1a. brzdi hadam trochu, dievca sa normalne opytalo. Sex je normalna zdrava potreba vo vztahu, nie kazda sa hra rok na nedobytnu mumiu, ako ty, preto ju tu hned neoznacuj za stetku. Kazdy vztah ma vlastnu frekvenciu. Pokial mas so sexom problem, tak ho ries a neutoc na tych, ktori ziju a myslia inak, ako ty. Preto tu snad nie si, ale preto, aby si radila. Tvoja reakcia bola fakt prehnana a namiesto toho, aby si sa jej ospravedlnila, sa este neadekvatne rehoces. Tvoje prispevky sa mi davno nepacia.
Kto si mysli, ze u asexualov neexistuje nevera, tak sa asi myli. U muzov je nevera skor fyzicka, no u zien dusevna. Ak zene da niekto pocit vynimocnosti a nie je to ten, ktory by mal byt, teda partner, rychlo sa namota a vobec nemusi ist o sex.
Ahoj Filip) mudro pises :D tiez poznam takych chlapcov a to prv boli riadni divosi casanovia ai a potom sa ako keby vsetkeho presytili a chceli uz nieco ine. Dnes je tak vela radodajok. Som prekvapena ze vobec bordely privaty a rozne eroticke salony este neskrachovali. Zeny zabudli byt zenami. Nemaju uz svoju uroven cenu hrdost noblesu, nevedia co je to sa nechat dobijat zvadzat hrat a to s lahkostou povabom taktom, ako keby stratili sarm noblesu charizmu fluidum caro kuzlo ai
Karcitka kedze si nedala ziadny indiciu, tazko uhadnut, dovody tvojho priatela.
Ja napriklad som mal jedneho spoluziaka, ktory mal medzi dievcatami velky uspech a aj na diskotekach ho zvadzali len na jednu noc. A on s tym po case sekol, povedal, ze mu je to trapne. Takychto pripadov som pocul viac - jednoducho muzi, ktorym sa zeny podkladali, tak ich to prestalo po case bavit - tuzili po inom vztahu. Nakoniec chceli pannu a chceli ju na cely zivot.
Tak neviem, ci toto je vas pripad, davam to len ako skusenost.
@ahoj Adria :)
Ze zakomplexovana :D :D
No dobre dievcatko. Napisala si, ze ste vo faze spoznavania a intenzivne sa stretavate mesiac. A?? Kazdy clovek a je jedno ci ide o muza ci o zenu je original, individualny a nezamenitelny. Je muz. Tak to rozhodnutie, iniciativu ai nechaj nanho. Netlac na pilu. Tak ako zeny potrebuju rozne dlhy cas tak aj muzi. Ak si bola zvyknuta na takych co ta hned po zoznameni opru a ide sa, tak sama teraz vidis, ze tento asi potrebuje nieco ine. Tuk tuk na nieco)) Po mesiaci neviem co stresujes a co riesis