Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

asexuálny vzťah ?

Príspevok v téme: asexuálny vzťah ?
Jopo 777

zaujímal by ma váš názor, ak by sa asexuálny muz a zena dohodli na tom že budú mat spolu vztah, mohlo by to dlhodobo fungovat ?? nestroskotal by ten vzťah na tom ze tam nie je sex a tým pádom by to bol zrejme nudný a fádny vzťah ??... a reálne vo fakte by to nebolo len kamarátstvo ? aj napriek tomu ze si oni povedali ze je to vztah, ..dalo by sa to vôbec nazvat vztahom ?

Karčitka25

Pocuvaj neurazaj ked nevies dobre povedala som ze sa intenzivne stretavame mesiac to znamena asi tolko ze skoro kazdy den nepovedala som kolko sme sa stretavali predtym tak ma neoznacuj ako k. Tieto konzervativne nazory si odpust ja neviem ci ty ked si zamilovana cakas najprv pol roka kym sa nieco udeje...chcela som vediet nazor chlapa a nie nejakej zakomplexovanej fifleny

adr1a.

Karcitka. Zaloz si vlastnu temu. A oxidujes fakt v tej pravej teme o asexualoch kdezto ty si zas pravy opak :D A este nieco. Ak uz pises ze ten tvoj sa sprava ako gentleman tak ty sa nespravaj jak K. Po mesiaci co vlastne riesis?? Vsak sa este ani nepoznate, nic a ty by si sukala prvu ligu. Teba fakt len prekotit pouzit a dovi dopo

Karčitka25

Chlapi pomoc!! Mam noveho priatela,sme v stadiu spoznavania sa, stretavame sa intenzivne asi mesiac,chemia funguje rozumieme si citim sa velmi stastna a zalubena on mi povedal niekolko krát ze ma miluje niekolko krát u mna prespal,problem je v tom ze nechce sex. Je to gentleman bozkava ma na celo na ruku ale ked ide do tuheho schladi ma. Je to normalne? Neviem co si mam o tom mysliet. Najprv som si myslela ze chce cakat ale potom sme sa milovali 1x! A na dalsi raz zase nic ked som mu chcela odopnut nohavice iba sa pousmial a povedal nie. Mam 25 rokov ale toto fakt nechapem :-/

lolinka

Samozrejme ze by mohli mat vztah, vsak lubit sa predsa mozu a aj prejavovat si lasku a neznosti. A nudny ten vztah byt rozhodne nemusi, ak si najdu aktivity ktore sa pacia obom. Taky vztah kludne moze vydrzat velmi dlho aj navzdy k spokojnosti oboch. Vela vztahov krachne na rozdielnych predstavach o sexe alebo na nevere, to by tu nehrozilo.

Iko56

Všetko je možné. Ty máš skôr na mysli ne-sexovanie ako asexualitu, že? Dnešné vzťahy sú krehké ako domčeky z kariet, preto z môjho pohľadu nemá zmysel do toho investovať príliš veľa... Lepšie je investovať do seba.

Naray

Chlape ty asi nevieš čo to znamená asexual...
Ak by boli obaja asexuáli tak si myslím že by im to len vyhovovalo, skôr nastáva problém ak jeden je a druhý nie.
Všetko záleží od toho aký tip asexuúlov sú niektorým vadí len sex no s bozkávaním alebo pettingom nemajú problém. Samozrejme v takomto vzťahu musia dotyční ľudia k sebe niečo cítiť musí tam byť tá "chémia".To nejde si len tak povedať ja som asexuál ty si asexuálka poďme byť pár.
Ja v tom nevidím problém prečo by to nemohlo fungovať skôr by som povedal že dotyčný budú mať jednu výhodu nepodvedú sa, no aspoň by nemali.

Slobodna

Nie. Ak spolu nespavate, nie ste partneri, ale iba kamarati. Pokial by, ale bola rovnako asexualna, ako ty, aspon by si nemusel mat strach, ze ti zdrhne za inym, ktory jej da to, co potrebuje.

adr1a.

Jasne. Ludia ziju rozne. Tak ako plati v sexe milovani - ze je normalne to, co vyhovuje tym dvom konkretnym aj keby slo o neviem ake uchylky zvratenosti, druh sexu polohy praktiky ai, tak je to aj vo vztahu tak. Ak sa na niecom dohodnu, vyhovuje im to obom, suhlasia s tym obaja a je im takto spolu ok tak preco nie? Zalezi len na nich co chcu a ako to chcu.