Vplyv sexualneho zivota na vyzor

adr1a.

Jax. Je normalne ze ludia maju nosia masky. A este kolko :D
Preto ver svojim instinktom 6zmyslu ai)
Ludia su uz tak osprosteni povrchni ai ze uz ani nevedia co to je. Nieto to este vediet pouzivat

Jax

Ale no. Tým že sa na niekoho pozriete, poznáte akurát tak svoj dojem, ale nie realitu. Ja napr. vyžarujem všetko možné, podľa momentálnej nálady a výsledok je taký, že nikto nevie aký som.
A ja na prvý pohľad netuším, s kým mám tu česť. Zo samotného pohľadu sa nedá vyčítať ani pohlavie, nieto ešte charakter človeka. Keby to šlo, ste milionári ;)

adr1a.

Co napisal Jefitto je pravda. A ja som to tu na fore uz neraz pisala o com pise autor tohto prispevku. Mne sa staci pozriet na zenu na muza a viem o nich svoje. A co pisete to o tom spravani je dost naivne. Lebo aj dobra K sa vie zahrat na netykavku a dokaze sa kontrolovat a spravat sa ako mniska. Nie. Kazdy to ma v ociach. Tie su branou do duse do vnutra cloveka a su zrkadlom kazdeho cloveka. Oci neklamu

kafe

nuž, ženská je uvoľnená, spontánna, ukecaná, vyrehotaná, nezávislá, nespútaná konvenciami - to je všetko ešte normálne a neutrálne.
Nemá problém dotýkať sa chlapa; pri komunikácii zoči voči sa priblíži alebo nechá chlapa vstúpiť do osobného priestoru (neviem presne aká je to vzdialenosť, 50cm?); požiada si o cigu, pivo, drink, odvoz domov..; koketuje, lichotí chlapovi; je vystretá ako pravítko aby na nej vynikli vnady;
Ak si všimneš jednu z týchto vecí na babe, vôbec nič to nemusí znamenať. Mne sa tiež stáva, že sa dotýkam ľudí, keď sa s nimi bavím.
Vyžarovanie popísať neviem. To cítiš.
.
Napíš aj ty svoju skúsenosť, si hovoril, že si si to začínal všímať na ženách. Tak čo si si všimol?

pipik

na spravani a vyzarovani zenskej ktora roztahovala alebo este aj roztahuje svoj rozmrdany rozkrok kazdemu kto prejavi zaujem alebo pod vplyvom alkoholu to vidno tak ze je pri muzoch velmi rozkekesena, bujara, rehoce sa nahlas, koketuje s muzmi, proste to vidis na zenskej ako sa pri rozhovore s muzom sprava, ze je taka ako pubertacka bujara, kekesna, strelena.. prehadzuje vlasmi, prehrabuje sa prstami v nich, roztahuje nohy pri postoji, kruti bokmi sem a tam ked stoji ako by sa hompaľala,
napr. nieco ako tieto

Jefitto

Nebudete tomu veriť, ale na prvý pohľad rozoznám kurevníka od verného muža a od panica... to isté platí pre ženy. Pozrem a vidím, či je radodajka, alebo verná, alebo panna... takže tak

kafe

a ak kočka viedla bujarý sexuálny život s jedným partnerom, tak potom čo? Aj tak bude vyzerať ako k..a?
Skôr ako na tvári to nejak vidno na správaní, vyžarovaní a pod.