Vplyv sexualneho zivota na vyzor

adr1a.

Kazdy ma nejake schopnosti nadanie "dar" ci skor prekliatie? :D Nechcem to tu viac rozvijat. Pochopi len kto zazil a ma to iste tiez
Jax. Dakujem))

Slobodna

Zaujimava teoria. Hovori sa, ze koza si pamata vsetky hriechy z mladosti a tiez, ze sex vypina pokozku. Spojenim tychto dvoch faktov a tvojej teorie, by stacilo striedat partnerov, alebo sexovat o dusu a zeny by nepotrebovali ziadny botox ;) Funkcny sexualny zivot je dolezity pre dusevne a fyzicke zdravie. Ono to hned vidno, kto je spokojny, usmieva sa, ziari. Zeny bez lasky chradnu a priberaju a prestavaju sa o seba starat a hundru. Vlastne aj muzi. Ale to, ci zena bola v minulosti rozkocnozka asi na prvy pohlad jej fyzicna nezistis, skor naozaj podla jej afektovaneho spravania.

mirka.s

Skor si myslim, ze ked clovek ma pravidelny, uspojivy sexualny život, tak sa to ozrkadluje trochu na nom :D Ked mu to chyba je asi nervozny
Ale nechapem, ako sa moze bujary sex. zivot v minulosti, ozrkadlovat na tvari v pritomnosti :D :D

Jax

Aja v pohode, slovami klasika: "nesuhlasim s tym co hovoris, ale do poslednej kvapky krvi budem branit tvoje pravo povedat to" ;)

6. zmysel, predsudky a realita. 6. zmysel beriem na vedomie, predsudky sa snazim potlacit, overenym datam prikladam vyznam.

Kýčera

Tak vám tu svojou troškou zabŕdnem aj ja. Mne osobne sa páčia názory Kafe, Filipa a Jaxa s dôvetkom, že "niekedy" pri pohľade na človeka sa nedá určiť ani to pohlavie, což je vážení, pravda. To ako vyzeráme ešte nemusí odrážať to, akí v skutočnosti sme. Všetci totiž disponujeme dvoma vekmi - skutočným a biologickým a tie nemusia byť v rovnováhe. Niekto na svoj skutočný vek vyzerá oveľa staršie, "vyžito" a v mnohých prípadoch to pravda nie je - veľakrát sú to ešte len deti, takže takými byť NEMOŽU! Všimnúť sa to dá napr. v správa pri pátraní o osobách - trinástka, kt. ušla z domu na fotografii vyzerá na 18, 25! Pravdou však je, že na výzore človeka sa podpisuje mnoho činiteľov, aj to, čo ste tu už uviedli -alkohol, cigi, drogy,...Netreba však zabúdať ani na GENETIKU, chorobu/zdravie, obliekanie,... a ako Filip uviedol aj myslenie a vyžarovanie. Ak toto niekto dokáže vyčítať z tváre, tak potom klobúk dole! Ja si dovolím tvrdiť len to, že aj tu na fóre behajú ľudia, kt. vyjadrenia korešpondujú s ich skutočným vekom, jedinci pôsobiaci staršie, je to ich zrelosťou, tým, že vedia vo svojom mladom veku/16/ čo od života chcú a sú tu aj takí, kt. majú na svojom chrbte viac krížikov a srší z nich mladosť. Asi tak.

adr1a.

Filip. Ano. Su v tej teme dva nazorovo myslienkovo skusenostne ai tabory. No neda sa kategorizovat, ktory z nich je ten spravny lepsi naj ai. Ludia tam hovoria zvacsa z vlastnych zivotnych skusenosti a postojov. Kazdeho ovplyvnuje rozny geneticky material, odlisny vplyv vychovy, rozne detstvo dospievanie rozum iq eq, ine zivotne skusenosti nazory postoje ai ai.
Ja som tam povedala jedno. Vacsina tych ludi tam je takych co vino piju a vodu kazu. Ze co jej to schvaluju, jej matku zastavaju, robia zo sexu strasiaka ai ai, tak ti niekde v jej veku hrali uz prvu ligu v tomto ak chapes. Poznam tolko K co sa po rokoch ked uz maju svoje vlastne rodiny deti kazu a hraju na svatice a dobre ze nie jeptisky. Podla mna je to farizejstvo. Treba pouzivat rozum city intuiciu a nie sa riadit fanatizmom vasnami. Ja jej tam radim nieco uplne ine. Preto som uz vari druhy tabor? A ver. Ja som bola oovela dlhsie nez je ona cil to, co sa tam teraz rozobera co ona v mojom veku uz zrejme davno nebude :D A to dievca ma uplne iny problem. Ona je fyz.uz zena no psych.je este nezrele decko. Ona ak sa nezacne emocionalne mentalne psych.ai odputavat od matky tak dopadne zle. Je to ukazkovy lahko manipulativny typ. S tou si robia vsetci co chcu: matka frajer kamaratky a aj tu ludia. Vobec nevie co chce. Ci uz ide o zivot vztahy vlastne nazory postoje rozhodnutia ai.

vaporwave

podľa nejakých výskumov môže, som niekde na nete čítala, že keď sa potiera tvár semenom môže to mať účinok spomalenejšieho starnutia :D

Filip TT

Iste. Teraz som mal vsak na mysli ten pohlad na zivot a na vztahy, ktore clovek dava najavo svojim prejavom. Aj tu na fore, v temach typu: panna sa rozhoduje, ci zacne nemanzelsky sex, tak tam tie prispevky, tych dvoch taborov sa dost odlisuju. To nie su len dva nazory na problem, to su odlisne sposoby, odlisne myslia, odlisne sa vyjadruju, maju odlisny vztah k zakladatelke.

Filip TT

Verim tomu, ze to je mozne v tvari rozoznat, aj ked ja osobne to neviem. Viem vsak rozoznat nazory a pohlady na zivot, ktore z toho vyplyvaju.

Poznam to hlavne u muzov. Podpise sa to na celkovom vystupovani muza a "charizme".