Ako sa spravať aby zistila že som do nej buchnutý?

Príspevok v téme: Ako sa spravať aby zistila že som do nej buchnutý?
zaľubený mladý muž

Ludia, poradte ako dat svojim spravanim voci slecne ktora je mi sympaticka, ze sa mi paci a tak aby vycitila z mojho spravania ze ju beriem za nieco viac nez ostatne, ze sa mi paci, ze som do nej.
Kamosi mi radia, ze mam byt k nej drzejsi, ze sa mam jej obcas dotknut na nejakej casti tela ako rameno jej chytit z nejakeho dovodu, objat ju len tak zo srandy, chytit ju za ruku, mat provokacne reci na jej osobu, drzo a dlho sa jej divat do oci pri rozhovore, robit jej "zle"
Myslite ze je to dobra taktika?
Viete som hanblivejsi typ ktory babu len tak lahko neoslovi a idem nane opatrne. A tato moja vytypovana "obet" je taka nemastna neslana ale sympaticka, chutnucka.. proste moje zlatko milovane.
Dikez :-)

blueberryNN

To, co ti radia, zabera. Len potom nezabudni v pravy cas zjemnit a dat jej najavo, co citis :D. Nieze budes na nu len drzy :D. A je roztomile, aky si z nej mimo a ako pekne o nej pises. Nech to vyjde! :)

pitnavoda

hlavne jej neukazuj toto forum lebo je az desive citat ako si z nej mimo :D a kamosi neradia uplne od veci, hoci to pripomina zakladnu skolu, no mne ako zene sa take neskodne doberanie sa paci, ked je muz obcas trosku drzy a tak

angelamerkel

no ale tebe z nej uz uplne

j3b3 :D len ju svojim chovanim

neodrad a radsej jej to priamo

alebo aj nepriamo povedz

mladý zaľubený muž

Ale pomaham, radim aj inym ale voci nej chcem nieco viac ine aby to nebrala ako len obycajnu pomoc. Aj ostatnym pomaham ked ziadaju alebo vidim ze pomoc potrebuju. Chcem jej inym sposobom, spravanim aby zistila ze to nieje len ako voci ostatnym.

zaľubený mladý

:-DDDD Filip to nemyslis vazne? :-D
este by sa jej nieco stalo pri tom pade. Cosi, toto by som osobe na ktorej mi zalezi neurobil. Dochodcom, detom a dobrym zenam neublizujem :-)
nie, oni mysleli pod tym drzym spravanim, take neskodne ako na skole voci spoluziackam ktore sa nam pacili sme robili zle. Jednemu kamosovi sa tak podarilo jednu zbalit, stale ju zlostil, bral jej veci, potom sa natahovali, akoze bili, stipal ju, strasil ju, v zime ohadzoval snehom, a nakoniec sa dali dokopy. Niektore zeny to vraj maju radi take doberanie si.

Filip TT

No dobre, lepsi postup je jej s niecim pomoct, poradit, ponuknut ju s niecim dobrym, byt galantny zabavny, mozes ju oslovit na FB, alebo jej napisat nieco na mail..

Filip TT

Neporadili ti aj take, ze podloz jej nohu ked kraca a potom ked spadne tak sa hlasne rehoc? To zabera uplne najlepsie, to je jej hned vsetko jasne.....