Ludia, poradte ako dat svojim spravanim voci slecne ktora je mi sympaticka, ze sa mi paci a tak aby vycitila z mojho spravania ze ju beriem za nieco viac nez ostatne, ze sa mi paci, ze som do nej.
Kamosi mi radia, ze mam byt k nej drzejsi, ze sa mam jej obcas dotknut na nejakej casti tela ako rameno jej chytit z nejakeho dovodu, objat ju len tak zo srandy, chytit ju za ruku, mat provokacne reci na jej osobu, drzo a dlho sa jej divat do oci pri rozhovore, robit jej "zle"
Myslite ze je to dobra taktika?
Viete som hanblivejsi typ ktory babu len tak lahko neoslovi a idem nane opatrne. A tato moja vytypovana "obet" je taka nemastna neslana ale sympaticka, chutnucka.. proste moje zlatko milovane.
Dikez :-)
Ako sa spravať aby zistila že som do nej buchnutý?
Mlady muz. To co si opisal robia akurat tak deti pubertaci a nezreli nevyrovnani jedinci.
Na mna ak to niekto takto skusal tak nemal ziadnu sancu. Ano - uputal moju pozornost no skor ako debil a tym to aj koncilo.
Ak ju chces mat tak si ju najskor ziskaj. Zisti si o nej co najviac informacii a podla toho konaj. Ak chces vyhrat musis predsa poznat svojho "nepriatela" :D
No najskor je treba vediet ci mas aspon ake-take sance u nej (ci je single, ze si jej sympaticky pacis sa jej ai. To zistis tak ako na teba reaguje. Opatuje ti pohlady usmevy? Registruje ta vobec a vie ze existujes? Ako sa sprava v tvojej pritomnosti? Ai ai).
Ak mas kladnu spätnu väzbu tak ju skus oslovit, prihovorit sa jej (tu su dolezite tie infa - aby si jej zahral na strunu. Ak vies co ju bavi zaujima, ake ma zaujmy zaluby konicky ai tak nadviaz rozhovor na taku temu, ktora je jej blizka a chyti sa. Nie tocit o niecom o com nema ani paru a bude trapne ticho a radsej zdrhne :D ). Ak vies ze ju nieco bavi a je v niecom dobra tak ju skus o nieco pekne slusne poprosit poziadat. Vacsina zien ma samaritansky zachranarsky napomocny ai syndrom v sebe a pomoze ti, poradi. Tu ide len o to aby sa len chytila na navijak a potom to uz ty dalej iniciuj, rozvijaj, bud aktivny. Pomoz jej aj ty s niecim, pozvi ju na caj ci kavu, odprevad ju, rozpravaj sa s nou, rozosmej ju, bud k nej mily prijemny, casom ju pozvi do kina ci kde ai ai.
Mlady muz pocuvaj:
tu je presny protikus tvojej temy, mlada zena opisuje, ze presne to, co chces robit jej robi nejaky mladik.
Tema sa vola: Ako spoznam na muzovi, ze je do mna buchnuty.
Citujem:
"V mojej prítomnosti je dosť arogantný, drzý, má debilné poznámky na moju osobu v prítomnosti iných, náročky mi zabuchne dvere na izbe pred nosom, minule sme mali chipsy na stole a on tam vtrelil so svojím kamošom pokecať a keď som si chcela vziať z misky tak ju v tej chvíli schmatol a že "sorry ale ja mám väčší hlad" a zmizol preč. Šla som k výťahu a on tam stál videl dobre že idem tiež k výťahu tak rýchlo nastúpil a nepočkal. Vrieska na celú chodbu poschodia, kričí, vyhráža sa iným spolužiakom aj keď zo srandy, vyvreskuje z balkóna, hreší a nadáva. Má narážky na mňa a spolubývajúce v našej prítomnosti. Minule keď bol zase u nás na izbe tak začal kecať otom ako mu sa vyhodili vyrážky na rukách a že to sme my na vine lebo je alergický na naše keci."
Ja NETUSIM ako dobre sa poznate.
Logicky ze mi jebnes Lolinka, ked spolu prehodime len par viet a hned sneh, to vie aj debil..
A ty, mlady pan, si si odpovedal uz vo svojom prvom prispevku. Bud to vyde alebo nie, ak mas cas na nejaku "bezpecnu hru" tak to ti s fleku hovorim ze nemas. Co si mozes dovolit kunej musis zistit sam, postupne. Tu ti nikto radu neda ako ju na 100% zbalis. Nemas co stratit. Ze budes musiet jednat aj na rovinu je tiez fakt.
No a ak nebude reagovat nijako, zle, odpudivo mas proste smolu.. ak to neskusis tak sa to nedozvies.
i.imgur.com
len ju nezabi
ked nemas na to jednat s tou zenskou narovinu tak nerob radsej nic
Pre tych ktory by mali problem pochopit vysvetlenie
CO SE ŠKADLIVÁ, TO SE RADO MÍVA
Co sa dobera, zartovne hneva, robi si zle, drazdi sa to sa ma rado.
No tak, velmi ste mi neporadili ludia :D
Cakal som jasnejsie vyjadrenia. Ako ja viem ze posobim ako nejaky skolak zo zakladnej co chce takymto sposobom balit zenu ale nezda sa vam ze to na zeny najviac zabera? Taketo drzejsi sposob balenia a vzajomneho doberania si? Ved si len pozrite nejake romanticke filmy kde sa dvaja najprv neznasaju a musia spolu z nejakeho dovodu existovat vedla seba, idu si na nervy, robia si zle a nakoniec film skonci tak ze sa pobozkaju a skoncia v posteli spolu. A pisal som ze kamos sa dal takto dokopy s jednou ktoru si tiez doberal, isiel jej na nervy lebo jej robil trosku zle ale pritom sa mu pacila, tak jej robil zle, balil ju vlastne takymto sposobom, nevedel s nou normalne komunikovat lebo sam mi vravel ze ked bol normalny tak mal prednou tremu a triasol sa ale ked si ju doberal tak bol uvolneny. Ved preco chlapci na skolach robia zle dievcatam niektorym? Lebo sa im pacia. Aj ja som mal takeho kolegu v praci ktory si doberal stale jednu kolegynu, natahovali sa, strkal do nej, bral jej veci, ujedaval z jedla a sam mi pritom tajne sa zdoveril ze je pekna. Keby sa mu nepacila tak si ju nevsima vobec a je pre neho vzduch nie? Kto ma nezaujima toho si nevsimam a ignorujem.
Ved aj ceske prislovie hovori ze
Co se škadliva, to se rado míva
Tak nieco natom asi bude, ci ako?
No to su uz len rady, hod jej sneh medzi kozy ci do nohaviciek. Mne keby toto niekto urobil, tak mu taku jebnem, ze sa uz v zivote nepostavi na nohy
Nasnezilo, vezmi sneh a hod jej ho za tricko, lepsie medzi kozy.
Alebo sprav to co ja vcera kamoske. Hodil som jej sneh do nohaviciek.. pomsta je sladka.. ale ak sa dobre nepoznate radsej to nerob :D Mozes prist k urazu..
o tomto sposobe balenia som este nepocul... skor to tak robia male deti v skolke...