Ahojte,potrebovala by som od Vas radu :) asi pred polrokom som zacala pracovat mimo mesta,v ktorom byvam...takmer kazdodenne dochadzam busom a strasne sa mi paci jeden sofer :/ vsimla som si,ze sa ku mne sprava inak ako k ostatnym ludom,ku mne je mily,usmieva sa namna,obcas prehodime par slov...problem je vsak v tom,ze ja mam 20 a dotycny moze mat aj cez 40 rokov...neviem ani ci je zenaty,ci ma priatelju,pripadne deti :/ co by ste robili na mojom mieste?Vopred dik za kazdu radu :)
Vztah so soferom?
Všetky rady tu máš hodnotné. Výzor niektorých ľudí nekorešponduje s jeho skutočným vekom, možno je mladší, možno...Ale pozor, chlapci za volantom sú veľkí beťári, ovládajú ťažkého tátoša, cestu si spríjemňujú rôzne, ale zas na druhej strane zavezú Ťa tam, kam všetky cesty vedú...Takto máš aspoň cestu do práce príjemnú, nepokaz si to, nemusí to nič znamenať, len ste si navzájom sympatickí, ale aj môže, tak iniciatívnu nechaj na ňom.
môže a nemusí mať... a v dnešnom svete mail má už každý, však sa s ním treba rozprávať a zistiť to, ako inak sa dá s ním zoznámiť...
Pravdepodobne je len komunikatívny a milý. Pochybujem, že s takým správaním v takom veku nikoho nemá doma. Tak ak teda kecáte, môžeš sa ho spýtať nepriamo, že ako sa má žena / deti, uvidíš reakciu. Poznám veľa šoférov, čo su milí, ale opatrne,
tasty 40tnik ani nemusi mat FB...
20 ročná kočka uloví 40tnika ľahko, stačí že sa na neho bude usmievať. Ale načo by to robila, načo....
asi by som od neho vypýtala fb kontakt, alebo nejaký kontakt na sociálnej sieti, ak má, a normálne sa s ním priateľsky zoznámiť, vedieť o ňom viac, či má priateľku, rodinu ženu deti a tak bežne ako priatelia sa baviť o očomkoľvek... a podľa toho sa potom zariadiť...
určite by som pred ním nevyťahovala, že sa mi páčiš, chcem ťa a podobné vtákoviny pubertiacke