Ahojte,potrebovala by som od Vas radu :) asi pred polrokom som zacala pracovat mimo mesta,v ktorom byvam...takmer kazdodenne dochadzam busom a strasne sa mi paci jeden sofer :/ vsimla som si,ze sa ku mne sprava inak ako k ostatnym ludom,ku mne je mily,usmieva sa namna,obcas prehodime par slov...problem je vsak v tom,ze ja mam 20 a dotycny moze mat aj cez 40 rokov...neviem ani ci je zenaty,ci ma priatelju,pripadne deti :/ co by ste robili na mojom mieste?Vopred dik za kazdu radu :)
Vztah so soferom?
Ked som si zabudol nieco v autobuse, dali mi priamo cislo na mobil k tomu soferovi. Uprimne ti ale prajem, aby si zistil, ze doma ma zenu a deti. To bude podla mna pre teba najlepsie.
@ahoj Adria, tusim ti pribudla bodka :)
No verte mi,ze som skusala nieco o nom zistit uz vselijako :D pisala som aj na sadku,na zaciatku,ked som ho este neriesila,som si tam nechtiac zabudla dazdnik...tak som im pisala email,napisala som cislo spoja,cislo vodica ale z ich strany ziadna odpoved..a neviem kebyze idem osobne na sadku,tak ci mi vyblafnu meno sofera len tak :/ no ja si jeho spravanie dobre vsimam a k inym ludom taky neni,tak neviem no :( a za ten polrok,co chodim snim busom,tak manzelku alebo priatelku nespominal ani raz...ale tak mozno to robi zamerne :( v kazdom pripade dik za rady..fakt ste mi niektori pomohli! :))
Keď som bola v tvojom veku, tiež som dochádzala za prácou a tiež sa mi zaliečal šofér toho autobusu. Chodila som z práce neskoro, tak ma často zaviezol mimo zastávky až pred barák. Na rozdiel od tvojho, bol mladý a príťažlivý. Bola by som si možno s ním začala, ale raz predo mnou veľmi zosmiešnil jednu slečnu, ktorá bola do neho úprimne zaľúbená a nešťastná, že ju odkopol, tak som si povedala, že rozhodne nechcem byť ďalšia v poradí a utla som to. Podľa mňa takto rozrábal ešte ďalšie dve-tri dievčatá. Ako ti tu už mnohí povedali, buď opatrná.
V jeho veku je najpravdepodobnejsie to, ze bud je zenaty, alebo rozvedeny.
Ver, oni toto robia nonstop. Spestruju si tymto cestu sluzbu, rychlejsie im ubehne cas, maju novy naboj spestrenie ozivenie ai v inak mozno nudnom zabehnutom monotonnom zivote vztahu praci. Si mlada, mladost a ista naivita nevinnost ai su spestrenim ozivenim jeho ega, je to predsa len chlap pohladkava si tymto ego vecer mozno ž p h v ai :-D
No ak ti to neda a chces vediet na com si, tak si neco vymysli a bud kreativna. Zapamataj si linku cislo spoja (maju asi uz aj cisla osobne ci krstne meno) a informuj sa na dopravnom podniku osobne ci cez nejaky na teba neidentifikivatelny mail, ze kto v tom case dni (zadaj konkretny spoj cislo jehi) jazdil? Ze si si v tom spoji zabudla dazdnik a tak dalej a ze sa ho chces opytat, oslovit ci nahodou nic nenasiel. Proste povymyslaj.
No predtym nez by som ja vyvijala ak vobec nejaku aktivitu, tak ak nechces byt s otazkami priama na neho s tymi jeho moznymi zavazkami (pisala si ze sa aj obcas rozpravate), tak sa ho najblizsie spytaj len tak v ramci konverzacie "a co mate nove"? Ak ti odpovie nepriamo zahmljuco (uz asi vieme preco ze? :-D ) a odpovie pr.ze nic nove, alebo ze je vsetko v poriadku super a ine bla blaa..
Tak sa ho potom opytaj nasledne "a doma je vsetko v poriadku"? Alebo "a doma su vsetcia v poriadku / zdravi ked teraz vycina ta chripka"? :D Ak aj na toto odpovie neurcito tak uz je vsetko jasnee))
Mozte si zacat s ich synmi, to bude vekovo akurat pre vas. Mozno to caro zdedili po otcoch. :-)
Uz som napisala :)
Dievčatá tak ja vám nechcem brať ilúzie, veď aj ja som raz bola vo vašom veku, ale oni to robia stále. Usmievkajú sa, provokujú, flirtujú s každou druhou. A čím mladšia, tým hlúpejšia, teda skôr naletí. Aj ja tak trošku chodím autobusom a vidím to dievčatá. Tým nechcem povedať, že vám neverím, že sú k vám milí. Ale za akým účelom. Toto vám nenapadlo, čo od vás chcú? Lebo to nemusí byť zlaté moje vzťah, ale niečo iné. Asi nemusím hovoriť, že čo. Prajem ti, aby to nebol tvoj prípad, ale fakt si ho prever najprv.
rovnaka,jasne,mozes mi napisat na mirka239@azet.sk ;)
Ahoj!
To mi neuveris, ale riesim presne to iste! :) akurat mam 16 a on tak vyse 40 :(
Moje sance su nula k nule, ale aspon tebe nech to vyjde!
Ak chces pokecat, mozeme si vymenit maily :)
Ďakujem všetkým za rady :)) a co sa toho tyka,je mi trapne vyzvedat,ci ma manzelku,deti a podobne..a pochybujem,ze by mal fb,takze nadviazat snim kontakt mimo cesty je dost tazke :( na druhej strane si myslim,ze keby bol zenaty,tak by sa ku mne takto nespraval...aj minule,ked som mala 2 tyzdne dovolenku,tak bolo nanom vidiet,ze ma po tych 2 tyzdnoch rad vidi :/ ale tak chlapi su vselijaki..uvidime casom :)