kazdy vztah si znicim

Príspevok v téme: kazdy vztah si znicim
k.

Moze mi niekto poradit prosim co robim zle, alebo preco to robim? Ide o to, ze kazdy vztah si znicim este len v zaciatku. Zacnem roznym upodozrievanim, spochybnovanim a znechucovanim si vsetkeho, prestanem si uplne verit a hovorim si, ze aj tak ma ten muz nechce, nema ma rad, klame ma, podvadza atd... (co sa niekedy casom zacne aj realne diat).
Zacnem sa chovat uplne ako krava - aby som ho znechutila a odpudila od seba, co sa mi vzdy aj podari a ked si ten chlap casom najde niekoho ineho, som z toho uplne na dne, naraz by som urobila vsetko preto aby som to napravila, no uz to nejde... pritom som mala sancu... vzdy takto kazdy vztah znicim...viem nieje to normalne, ale ja to neviem ovladat. Chcem to zmenit, ale vazne neviem ako. Dakujem za kazdu radu...

k.

No neviem ci to bude sebavedomim.... Da sa to riesit aj bez psychologicky?
Teraz momentalne nemam moznost ani cas ju navstevovat...

lolinka

Tvoja výhoda je, že vieš, čo robíš zle a chceš to zmeniť. Ako iste, nepôjde to zo dňa na deň, ale vykročila si správnou cestou. Odporúčam ti začať navštevovať nejakú dobrú psychologičku, s tou prebrať tvoj život, nech ona zistí, v čom je problém a kedy vznikol. Môžeš mať nejakú traumu z detstva alebo zlý zážitok z nejakého vzťahu, ktorý ťa veľmi negatívne ovplyvnil. Ona ti bude jednak dvíhať sebavedomie a jednak ti bude radiť ako sa správať a ako to nedobré správanie v sebe potláčať. Nezmeníš sa hneď zo dňa na deň, ale skús na to ísť pomaly, krôčik za krôčikom. Práve tá psychologička ťa môže dobre nasmerovať a pomôcť ti s tým.

misa_89

Nuž, tu sa ťažko radí, buď sa pokúsiš zmeniť správanie alebo od teba všetci zdupkajú a zostaneš sama. Ale hlavné je že vieš kde robíš chybu. Zjavne si málo veríš, resp. si neveríš vôbec, tak si skús najprv nejak zdvihnúť sebavedomie, keď sa budeš sama cítiť dobre budeš to aj vyžarovať, popri tom flirtovať, koketovať. veľa šťastia.

k.

Lenze ja mam problem ze to chovanie neviem ovladat! Robim a hovorim veci, ktore v tej chvili hovorit a robit nemam a ani nechcem...proste ten vztah znicim aj ked mi na nom zalezi a opakovane sa mi to stava, stale...

Jefitto

Je to len v tvojej hlave. Len ty sama rozhoduješ o tom, ako sa budeš správať a nikto iný sa za teba rozhodovať nemôže a ani nebude... toto si uvedom, prajem veľa šťastia