Mám veľmi dobrého priateľa poznali sme sa dlhšie ale stretávame sa len my dvaja vyše roka. Začali sme sa stretávať krátko po mojom ťažkom rozchode. Zo začiatku to boli prvé mesiace len kávičky, čaj, rozprávanie, bol mi oporou. Avšak prišiel jeden deň kedy ma pozval k sebe na film. Bol strašne milý a bolo to naozaj len o tom filme,žiaden sex ale v ten večer ma prvý krat pobozkal. Samozrjme začali sme spolu aj neskôr spávať. Od vtedy sa niečo zmenilo, boli sme spolu častejšie, bol veľmi zaneprázdený kôli práci ale dokázal zamnou prísť aj o štvrtej ráno. Vždy keď som ho potrebovala prisieš aj o pol noci A počas leta sa to celkom prehĺbilo dokonca som ostala úňho celú noc a on ráno spravil raňajky. Celý čas bol úžasný a mala som pocit že som spoznala konečnie niekoho na koho som tak dlho čakala, ale po čase som proste nevedela na čom som a začala som mať depresívne stavy a plakala som. samozrejme že si to všimol a preto keď zamnou raz prišiel pýtal sa či je to kôoli nemu, že on to nechce, nechceaby som sa trápila, nechce mi zlomiť srdce ale že on nechce vzťah on je proste samotár, že ma má rád a že je rád že spolu niekam chodíme travime čas ale nič viac.V ten moment mi to zlomilo srdce ale nepovedala som mu čo cítim a zobrala som proste len to miesto kamarátky aby som ho nestratila. Ale ide o to že aj potom čo mi povedal sa vobec nezmenil stále mi venuje svoj čas, hovorí mi o svojej rodine, o svojich problémoch, rozprávame o čomkoľvek, a stále stojí pri mne aj v tých najhorších chvilach a kúpil si byt asi tak cca 200m od toho môjho naozaj neviem čo si mam o tom myslieť či sa len bojí lebo jeho jediný vzťah trval 3 mesiace (a má zachvílu 27r) alebo ma fakt berie len za kamarátku a jednoducho mi nevie povedať nie keď ho potrebujem. Za akúkoľvek odpoveď ďakujem.
CHce vzťah alebo nechce?
dievča, ale on sa jasne vyjadril. Takže otázka v nadpise sa týka len a len teba. Čo chceš ty? Pokladáš ho za úplného dementa? Že chúďatko vystresované, so žiadnymi skúsenosťami, taký malý sprostáčik nemôže vedieť, že vlastne túži po vzťahu so mnou. No si na veeeľkom omyle! Veľmi dobre VIE, prečo vzťah, záväzky, budúcnosť, spoločné bývanie, deti atď. riešiť NECHCE. Aspoň momentálne.
lolinka 18:54 ti to napísala skvelo, nemám čo dodať.
lolinka samozrejme poznáme sa dlho už však aj predtým som dosť často chodila s priatelmi do jeho podniku a tam sme sa poznalii a za ten čas čo sme "spolu" ho poznám už velmi dobre, ale tiež sa nedá pvedať že ma ma len na sex o tom to nie je viem to, ale on je aj dosť v strese a aj to že nemal predtým žiadne skúsenosti vo vzťahoch si myslím že mu bránia, ale máš pravdu za ten čas musí vedieť či mu sedím alebo nie
blondinecka urcite na neho netlac a nedavaj mu ultimata, najlepsie ako to vyriesit je, ze sa mu pekne podakujes za doterajsi nevztah a chvile stravene s nim, ale ze ti toto prestalo vyhovovat a kedze hladas vztah, ides sa poobzerat inde a toto sexualne kamaratstvo by ta len brzdilo. Bud k nemu mila, nic mu nevycitaj, usmievaj sa a poziadaj ho, ze to chces ukoncit a nech ti uz nevola ani ta nijak nekontaktuje. Uvidi, ze nie si ziadna hysterka a je dost mozne, ze potom za tebou dolezie sam a navrhne ti vztah. Ak by sa ti uz nikdy potom neozval, resp. by sa ozyval nech obnovite vas nevztah, tak za nic nestal a nemas za cim smutit. Len by si zabila mnoho rokov a aj tak by to k nicomu neviedlo. Stretavate sa uz dost dlho na to, aby ta dobre poznal a vedel, ci mu vyhovujes aj ako partnerka.
Tak po vyse roku by snad uz mohol vediet, ci chce vztah alebo nie a ked nie, tak ta nezneuzivat na sex. Ako porozpravat sa, kamaratstvo to ano, ale preco do toho v potom taha sex. Necakaj, ze raz zmeni nazor, to by si mohla cakat vecne. Zariad sa podla toho co ti povedal, bud ti to takto vyhovuje, alebo hladas normalny vztah a vtedy sa musis poobzerat inde a s tymto to sexualne kamaratstvo ukoncit. Ale je mozne, ze za tebou doleze ked mu povies, ze takto ti to nevyhovuje a ty hladas vztah a ides sa po nom poobzerat inde, a zrazu s tebou bude chciet vztah. Ale nespoliehaj sa na to. V kazdom pripade by bolo chybou stracat s nim roky, ked vies, ze on to ako vztah neberie a nikdy nechce.
Hej, aj tento pripad sa tu uz opisoval. Dievcina potom strasne psychicky trpela. Vidim ze si mudra baba. Asi ti je vsetko jasne na com si.
vychcany hajzlik, nic viac
ak chces normalny vztah. urcite nie s nim, ale najdi si normalneho chlapa!
takto ta moze natahovat roky a potom ta jednoducho odkopne a zostanes sama
zistis ze mladost a zivot mas prec, zatial co on si bude uzivat s novym objavom, co zostane tebe? mysli na to
Mám pocit, že som fakt kamarátka pre všetko, ale počuť od neho že nechce vzťah, ja neviem...nechcem ho tlačiť , možem dať tomu čas ale nechcem zase čakať až na deň kedy príde iná a on sňou odíde zatiaľ čo mne tvrdil že nemá zaujem o vzťah
Mudro. Takze si kamaratka, s ktorou je ochotny mat rodinu.
Samozrejme tomusí žena vedieť ako sa chlap v tomto zachová
Ste sa o tomto rozpravali?