Mám veľmi dobrého priateľa poznali sme sa dlhšie ale stretávame sa len my dvaja vyše roka. Začali sme sa stretávať krátko po mojom ťažkom rozchode. Zo začiatku to boli prvé mesiace len kávičky, čaj, rozprávanie, bol mi oporou. Avšak prišiel jeden deň kedy ma pozval k sebe na film. Bol strašne milý a bolo to naozaj len o tom filme,žiaden sex ale v ten večer ma prvý krat pobozkal. Samozrjme začali sme spolu aj neskôr spávať. Od vtedy sa niečo zmenilo, boli sme spolu častejšie, bol veľmi zaneprázdený kôli práci ale dokázal zamnou prísť aj o štvrtej ráno. Vždy keď som ho potrebovala prisieš aj o pol noci A počas leta sa to celkom prehĺbilo dokonca som ostala úňho celú noc a on ráno spravil raňajky. Celý čas bol úžasný a mala som pocit že som spoznala konečnie niekoho na koho som tak dlho čakala, ale po čase som proste nevedela na čom som a začala som mať depresívne stavy a plakala som. samozrejme že si to všimol a preto keď zamnou raz prišiel pýtal sa či je to kôoli nemu, že on to nechce, nechceaby som sa trápila, nechce mi zlomiť srdce ale že on nechce vzťah on je proste samotár, že ma má rád a že je rád že spolu niekam chodíme travime čas ale nič viac.V ten moment mi to zlomilo srdce ale nepovedala som mu čo cítim a zobrala som proste len to miesto kamarátky aby som ho nestratila. Ale ide o to že aj potom čo mi povedal sa vobec nezmenil stále mi venuje svoj čas, hovorí mi o svojej rodine, o svojich problémoch, rozprávame o čomkoľvek, a stále stojí pri mne aj v tých najhorších chvilach a kúpil si byt asi tak cca 200m od toho môjho naozaj neviem čo si mam o tom myslieť či sa len bojí lebo jeho jediný vzťah trval 3 mesiace (a má zachvílu 27r) alebo ma fakt berie len za kamarátku a jednoducho mi nevie povedať nie keď ho potrebujem. Za akúkoľvek odpoveď ďakujem.
CHce vzťah alebo nechce?
a ani by ma na interupciu neposlal
Tiež som si to myslela, ale keby sa to stane s bábätkom by ma neopustil.
Blondinecka, on to takto moze s tebou tahat velmi dlho. Tento isty problem riesila jedna mlada zena tu:
Zlom tam nastal vtedy, ked sa ho opytala, co by robil, keby zostala tehotna. On vtedy povedal, ze ocakava, ze by isla na interupciu. Ona sa vtedy zbadala a ukoncila to s nim. Po nikolkych dnoch sa k nej vratil, ze bez nevie zit a dohodli sa na vztahu....