Ahojte,
bývala som veľmi pokojná, flegmatická osoba, nekonfliktná. Istý čas som mala v živote pri sebe človeka, ktorý mi robil peklo zo života (hádky, stres, upodozrievanie, nervy), až som sa po čase stala takým, ako on. Ten človek je už preč a zo mňa je stále táto osoba. Chcela by som opäť nájsť svoj vnútorný pokoj, ale nejde to. Stále mám pocit, že jedine odreagovanie hádkou mi pomôže. Nechcem nasadzovať lieky, rozmýšľam nad meditáciou, ale bojím sa, či vôbec bude nejaký progres. Ak ste to mali niekto rovnako, budem rada za každú skúsenosť, bude to pre mňa obrovská motivácia.
ďakujem
sústavná nervozita a agresia po zmene
Maco nie je problém, jedno kružidlo, 5 kruhov...
Ak niekto nenamaľuje namiesto koňa psa, tak je u mňa majster všetkých umení:-) Na stý pokus som začal volať na koňa Punťo, Punťo, Puntík, k nohe:-D
Predstav si, že nájsť zmysel života tu na zemi je vec jedna, ale nájsť zmysel života pre večnosť, to je iný level. Ja som ho našiel, dám sa tam na maľovanie, jeden obraz nedám ani do konca večnosti. Dokonca neviem, ktorou rukou budem maľovať, či niekoho nebudem rušiť, aké colors. Nebude ma to baviť, preto sa teším a som rád!
Hnev , nepokoj,smutok ,strach su fenomeny,ktore nepochadzaju z nasho vnutra, su navinute zvonku, pokus sa vymodľovat tieto stavy.modli sa otčenaš niekedy aj na silu a nahlas mne to velmi pomohlo.