Priblížila sa moja hodina?

Príspevok v téme: Priblížila sa moja hodina?
Jefitto

Moje neurologicke trampoty ešte stále pokračujú.

Mám za sebou neurologické a ORL vyšetrenie, neurologička si myslela, že to bude zápal ucha, ale audiometria odhalila, že s uchom nemám nič.
Dvakrát som bol na krv, okrem LDL cholesterolu, ktorý mal byť 3,20 a ja som mal 3,18 boli všetky ostatné výsledky v rámci normy (aj krvinky, leukocyty, železo, čo by malo znamenať, že chvalabohu azda nemám rakovinu).

Moje problémy sú momentálne v takom štádiu, že v hlave sa mi točieva cca 2-3 krát do týždňa, väčšinou to trvá menej ako dve hodiny. Približne každý tretí "hlavotoč" mi je aj zle od žalúdka, ale už sú tieto bolesti oveľa slabšie, ako boli kedysi.
Problémom sa však stala triaška, alebo niečo také. Proste nezáleží na tom, či mi je horúco, či mi je zima, zuby mi o seba drkocú furt, rovnako mám pocit, že mi celým telom triasie a je pritom jedno, či som na sibíri, alebo v tunisku. Mám taký akoby pocit, že pri ohýbaní svalov mi v nich vyčíňa triaška. Celkom závažný problém mám pri chodení DOLE schodami. Klepem sa jak želatína.

Nevie mi niekto poradiť, čo to môže byť? Či už sa približila moja hodina, alebo či je to bežné? Čo ešte môžem mať?

ORL doktor síce mohol vidieť ucho, nevidel však nervy, čo do neho idú, môže byť problém tam? Mám vo štvrtok na neure stoj čo stoj žiadať vyšetrenie MR?

m8

úplne bežné v dnešnom svete...doporučím menej stresu, neber si veci tak príliš k srdcu, začni športovať, troška svalovice zakús, cvič, rozcvičkaj srdiečko, rozprúď krv, papaj na čo máš chuť vyhni sa nezdravému ale moc sa neobmedzuj, moc sa nekontroluj a zamestnávaj telo a myseľ.denne..a budeš dlho žiť neboj