Priblížila sa moja hodina?

Príspevok v téme: Priblížila sa moja hodina?
Jefitto

Moje neurologicke trampoty ešte stále pokračujú.

Mám za sebou neurologické a ORL vyšetrenie, neurologička si myslela, že to bude zápal ucha, ale audiometria odhalila, že s uchom nemám nič.
Dvakrát som bol na krv, okrem LDL cholesterolu, ktorý mal byť 3,20 a ja som mal 3,18 boli všetky ostatné výsledky v rámci normy (aj krvinky, leukocyty, železo, čo by malo znamenať, že chvalabohu azda nemám rakovinu).

Moje problémy sú momentálne v takom štádiu, že v hlave sa mi točieva cca 2-3 krát do týždňa, väčšinou to trvá menej ako dve hodiny. Približne každý tretí "hlavotoč" mi je aj zle od žalúdka, ale už sú tieto bolesti oveľa slabšie, ako boli kedysi.
Problémom sa však stala triaška, alebo niečo také. Proste nezáleží na tom, či mi je horúco, či mi je zima, zuby mi o seba drkocú furt, rovnako mám pocit, že mi celým telom triasie a je pritom jedno, či som na sibíri, alebo v tunisku. Mám taký akoby pocit, že pri ohýbaní svalov mi v nich vyčíňa triaška. Celkom závažný problém mám pri chodení DOLE schodami. Klepem sa jak želatína.

Nevie mi niekto poradiť, čo to môže byť? Či už sa približila moja hodina, alebo či je to bežné? Čo ešte môžem mať?

ORL doktor síce mohol vidieť ucho, nevidel však nervy, čo do neho idú, môže byť problém tam? Mám vo štvrtok na neure stoj čo stoj žiadať vyšetrenie MR?

Jefitto

Neni tetania, krvne odbery by ukazali málo horčíka... a horčík užívam aj v šumiých tabletách, keďže po posilovaní si vždy doprajem

nika82

aj mne sa toci hlava resp. mota sa mi, nie je to kruzive tocenie, ale malatnost, akoby som bola opyta, zhorsena chodza. mne je takto 24hodin denne ale najviac pri zmene polohy hlavy. tiez sa chystam na neurologiu, mam aj nizky tlak. v lepsom pripade to bude len krcna chrbtica (dufam)
tiez cumim do PC cely den, vsetci moji kolegovia uz musia chodit na rehabilitaciu s chrbtom/krkom/krizami
akurat ja nemam tie triasky, co pises, tie zneju desivo (zeby tetania ?)
triasku som mala len raz, pred 3mi tyzdnami, ked sa mi strasne zacala krutit hlava a vtedy som sa aj triasla. preslo to do 30min. nastastie odvtedy sa to nezopakovalo.

Jefitto

TK meram pravidelne, hýbe sa to stále okolo 120/80, najvyšší som mal asi 127/83 a najnižší 112/75, čiže asi tak... TK je úplne v pohode.

Ja neviem už, verím, že dačo sa už odhalí, alebo že to prejde... predtým som konzumoval antibiotika UNASYN a asi mesiac od toho to začalo... možné je, že mám alergiu na liečivo a neviem o tom?

Teraz žerem uretal a brutálny dávky Milgammy N, ale nemyslím, že majú nejaký efekt...

Jefitto

Za všetky babky a stresy vám ďakujem, problém je však ten, že zo stresu predsa nemôžem mať pasový opar... to isté mi hovoril ORL doktor - že sa mi kruti v hlave z toho, že 12 hodín denne čumím do PC (som koder)... to ako keby som povedal, že máš zápaľ pľúc z toho, že veľa obrábaš záhradku...

Na alergologiu by som šiel, zajtra idem na neuro, tak uvidíme, čo to bude... z neurologičky tiež nemám moc dobrý pocit, má už svoj vek a myslím, že nemyslí na niektoré veci... ale čo už narobíme

Kýčera

Bratku, akurát včera som si na Teba spomenula. To čo sú za reči, chlape, neboj bude aj horšie a vylížeš sa z toho. Pozri, bol si chorý, musel užívať lieky a nedetoxikoval. Tak Ti začala slezina chátrať /chôdza smerom hore/ a z krvného riečiska sa stala stoka. Kto Ti chýba, prečo sa trápiš? Organizmus máš plný toxínov,... s kt. si už telo nedokáže poradiť a musíš mu pomôcť! Si často chorý, teraz je ten pravý čas na návštevu alergológa, kt. Ti spraví prick testy, vyšetrí aj imunitný systém, ani ten nemáš v poriadku. A z toho tie triašky, Tvoje IgE bude vysoké...Žiadaj si aj vyšetrenie na potravinové alergie, intolerancie. Cholesterol máš priam ukážkový, základné krvné vyšetrenia nezaručujúce 100 % istotu, ale dôležité v Tvojej situácii je vyšetrenie 1. evokovaných potenciáloch, keďže audiometria neodhalila nič, 2. EEG a po nich zvážiť aj MR hlavy, príp. podstúpiť lumbálku. Začni detoxom, meraj si pravidelne TK, pozoruj kedy nastupujú triašky, čo ich vyvoláva,... A normálne to v žiadnom prípade nie je, tak bojuj!

mam56

Jeffito, posielam ti pozitívnu energiu. Nič sa neboj, nič sa ti nestane. Čím viac sa budeš báť, tým to bude horšie.
Ako vraví klasik: s.ať na všetko.
----------------------------------------
Neviem, či si zajtra pozriem správy, len na margo. Ktoré CITY to bude tentokrát, ak som to správne vyhodnotil:-(

m8

aleboo..psychiater...ale radšej si skús pomôcť sám...vyhni sa nezdravému jedlu ale dopraj si v malom množstve tak striedmejšie ale daj si, nepreháňaj, tak, aby si ostal s dobrým pocitom.
hýb sa.
hýbaj sa, cvič, namáhaj telo troška, my to máme v sebe, sme predurčení obrábať polia denne, takže nešetri svoje telo
a ak máš stresy..no čo...neporadil by si si, keby sa niečo vysralo? pokial nie si alkoholik že ožratý zamrzneš na ulici neumrieš nebo aj keby sa čokolvek stalo žeby si prišiel o prácu, dalšiu nenašiel, sám ostal...žiadne stresy, človek sa vždy vynájde, buď sám sebou, nepochybuj o sebe a pokiaľ máš depky tak psychológ..podľa mňa to máš všetko psych. pôvodu. taký je dneska svet..