Priblížila sa moja hodina?

Príspevok v téme: Priblížila sa moja hodina?
Jefitto

Moje neurologicke trampoty ešte stále pokračujú.

Mám za sebou neurologické a ORL vyšetrenie, neurologička si myslela, že to bude zápal ucha, ale audiometria odhalila, že s uchom nemám nič.
Dvakrát som bol na krv, okrem LDL cholesterolu, ktorý mal byť 3,20 a ja som mal 3,18 boli všetky ostatné výsledky v rámci normy (aj krvinky, leukocyty, železo, čo by malo znamenať, že chvalabohu azda nemám rakovinu).

Moje problémy sú momentálne v takom štádiu, že v hlave sa mi točieva cca 2-3 krát do týždňa, väčšinou to trvá menej ako dve hodiny. Približne každý tretí "hlavotoč" mi je aj zle od žalúdka, ale už sú tieto bolesti oveľa slabšie, ako boli kedysi.
Problémom sa však stala triaška, alebo niečo také. Proste nezáleží na tom, či mi je horúco, či mi je zima, zuby mi o seba drkocú furt, rovnako mám pocit, že mi celým telom triasie a je pritom jedno, či som na sibíri, alebo v tunisku. Mám taký akoby pocit, že pri ohýbaní svalov mi v nich vyčíňa triaška. Celkom závažný problém mám pri chodení DOLE schodami. Klepem sa jak želatína.

Nevie mi niekto poradiť, čo to môže byť? Či už sa približila moja hodina, alebo či je to bežné? Čo ešte môžem mať?

ORL doktor síce mohol vidieť ucho, nevidel však nervy, čo do neho idú, môže byť problém tam? Mám vo štvrtok na neure stoj čo stoj žiadať vyšetrenie MR?

Gima

Podľa mňa, triaška je zo zimy, nedostatočné oblečenie, dehydratácia, málo tekutín a nízky tlak, ktorý môže súvisieť so slabosťou. Stačí užívať čaj s medom a citronom, prípadne zázvorový odvar, sauna, prechádzky po čerstvom vzduchu, prípadne nejaké doplnky výživy a všetko je v poriadku. Káva sa medzi tekutiny nepočíta.
Dostatočnú výživu najdete aj v ovocí a zelenine.
Na zahriatie je dobrý Paralen grip v sáčkoch.

Kýčera

Bol si aj v tej druhej téme? Chceš, aby Ti bolo lepšie? Tak sa okamžite prestaneš napchávať tými sajrajtami, kt. momentálne užívaš a okamžite prestaneš cvičiť, necháš svoje telo, aby využilo svoje vnútorné rezervy, aby sa regenerovalo a dostalo do rovnováhy!!! Unasyn sa Ti z tela už vyplavil a možné je všetko, tak ako píšeš - alergia na lieky, vitamíny,...ale aj skrížená alergia, kt. spúšťa námaha pri cvičení. Toť vse.

Kýčera

Bratku, prepáč, až teraz som si všimla, že je to chôdza DOLE schodmi, teda problém je v PEČENI a ŽLČNÍKU - Qst! Preto neber do úvahy len tieto slová - "Tak Ti slezina začala chátrať /schody smerom hore/", ostatné platí. Ozvem sa.

Jefitto

No cvičenie mi nerobí problém, okrem toho, že sa klepem. Keď robím drep, ta nohy roztrasené jak starý dedo, ale neni mi potom ani nijako zle, ani nič také... len proste som vyklepaný. Vlastnek tomu by som aj prirovnal tú triašku, čo sa nôh týka... jak kebyže drepujem s väčšou váhou ako som schopný.

Mohol by to byť nejaký zápal nervu? Už asi rok som mal bolesť v pravom zápästí, nemohol som napr. urobiť klik, lebo do tej strany mi vobec nešlo ohnúť ruku. Bolelo jak sviňa. Keď sa zjavili závraty, tak zmizla bolesť v zápästi. Predpokladám teda, že teoreticky sa mohol zápal nervu presunúť

RNG

Audiometria zistuje stav sluchu, ale nijak ti nemoze povedat, ci nemas v strednom uchu nejaku nakazu.
Odporucam ti brat serrapeptazu a oreganovy olej v kapsuliach, to je obvykle najucinnejsie na nakazy stredneho ucha. nakazy v strednom uchu vedu k tinitusu(zvonenie), vertigu(rovnovaha) a vestibularnemu syndromu. Nakoniec sa mozu prejavit aj zhorsenym sluchom, ale nemusia

nika82

ako zvladas cvicenie?
lebo ja som bola (som?) aktivna sportovkyna a najnovsie mi strasne byva zle po cviceni, stavy na odpadnutie a strasna unava :(