2 ročné agresívne dieťa

Príspevok v téme: 2 ročné agresívne dieťa
NikBar

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať ako zvládať bitkárstvo u 2 ročného chlapca? Už sme vyskúšali všetko, ale nevieme ho ovládať. On je inak zlatý, ale pokiaľ sa mu niečo v detskom kolektíve nepáči okamžite sa začína byť.
Príp. je pre neho o rok vhodný nejaký bojový šport ako karate, alebo judo? Viem, že od 3 rokov takéto deti už na šport berú.

Betka132

Tam je podla mna problem vo vychove, jeho rodicia ho asi tiez biju a tak mu pride normalne bit slabsich. Alebo moze mat nejaku vaznu poruchu osobnosti alebo autizmus. V kazdom pripade ho treba zobrat k detskej psychologicke a riesit to. Urcite ho neprihlasovat na ziadne bojove umenie, lebo bude mlatit deti na ihrisko tym co sa tam nauci.

susana33

ano, toto svagrina robieva doteraz, odkedy boli deti male. ked mali nejaku takuto neprijemnu fazu, tak hoc aj nasilu ich zoberie a objima, stiska a oni sa prosto behom dvoch sekund ukludnia.

Janna478

Takéto malé dieťa vo veľkej miere opakuje to, čo vidí. Či už to obkuká od dospelých alebo iných detí. Prípadne môže byť, že malé deti nevedia ešte pracovať s emóciami, tak to takto ventiluje.

valaja

- páči sa mi, ako sa dá všetko riešiť tým, že si stačí sadnúť na bicykel alebo dieťa posadiť na odrážadlo a vec je vybavená. -

JankaVeselka

Podľa mňa by mal mať veľa pohybu, treba ho doslova "vybiť" z energie. Odporúčam mu kúpiť nejaký kvalitný bicykel, napr. Woom z cyklospeciality.sk, určite ho to bude baviť a na bitky nebude mať pomyslenie.