Silný a dlhý opuch pier

jannn

Dobry den,mozete postupit uplne vsetky vysetrenia na vsetky mozne potraviny atd..Na nic alergia nebude a opuch sa bude prejavovat nadalej.Mam za sebou dvoch alergologov,a tolko testovani a vystereni co len moze primar a doktorka alergologicka uskutocnit,vsetko je v poriadku..Upozornujem mne uz nie je co testovat.Problem stale,opuch pier,alebo hrdla, alebo zadnej casti ako je kostrc vzdy na tych miestach pripadne smerom hore po chrbtici,vzdy niekdy v strede,nikde nikdy na boku,Bojujem s tym roky,mozem jest ryzu trikrat samotnu na obed a nic zjem ju stvrtykrat opuchnem.Budem jest zeleninu uhorku a paradajku kazdy den tu istu co mam v chladnicke tyzden nic na dalsi den opuchnem.Doktori sa len hraju ze tomu rozumeju tyka sa to aj inych diagnoz .Vzdy sa tvaria ze vsetko vedia nevedia nic.Mozno z toho alebo z toho mozno je to to alebo to..!!!Absolutna demencia lekarov:po navstiveni troch lekarov vek 40-65 odpoved: vymenit klb,dalsi treba doplnit chrupavku,dalsi v ziadnom pripade do toho nebabrat..!!Musis si pomoct sam oni len vyciciavaju peniaze na cele s farma priemyslom..K opuchu:az po uzivani prednisonu mesiac 5 mg na den mi to opuchat prestalo 3 roky bol pokoj ,teraz zasa po prednisone sa to vytraca ci teraz zasa ako minule na dlho bude pokoj neviem ..!!Vobec to nehra rolu co jes problem je cokolvek zjes opuchnes..!!!u MNA JE IMUNITA TROSKA OSLABENA,KRVNE ETSTY TO POTVRDZUJU,ZREJME JE TO PRAVE TENTO POVOD..!!aLO SOM PISAL ALERGIA NIE JE NANIC NIE JE UZ NACO SA DAT V MOJOM PRIPADE TESTOVAT.DOVOLIM SI TVRDIT ZE TO SUVISI AJ ZO STRESOM..,

Jan 17

Ahoj, ani som to neskušal, ale robil som vytery z pier a z nosa.. a tentokrat boli v poriadku pred pol rokom som na perach mal zlateho stafylokoka, ale teraz tam zevraj uz nieje, o mesiac mam ist na iperaciu nosovej prepasky a lekarka ktoru mi odporucila stara mama hovori ze by som to nemal podstupovat lebo by sa to tam mohlo dostat. a narobit neplechu. Uz to je presne rok od toho ako mi to zacalo, a stale neviem co s tym. Vdaka za pomoc

Kýčera

-Ján, ak by si nebol na nič alergický, pery by Ti neopúchali! Aké testy Ti robili, prick? Je potrebné spraviť ich viac a tiež testy na potravinové alergie, intolerancie, ak by nič nezistili ešte testy u dermatológa! Ak sa Ti to objavuje len v zime a na jar, dosť to poukazuje na skríženú alergiu - chlad, peľ,...v kombinácii s jedlom. Krčiar s tým nemá absolútne nič do činenia!
-Lolinka, testy na tú Tvoju alergiu robí kožný, nie alergológ!

lolinka

Mozes byt alergicky na nejake jedlo, vsimaj si, po akom jedle sa to zhorsuje. Moj byvaly mal alergiu na ryby, tiez mu takto napuchla pera ked nejaku zjedol. Vedel, ze je na ne alergicky, aj tak si ich niekedy neodpustil a potom trpel. Ako o tych alergickych testoch neviem co si mam mysliet, lebo mne tiez 2x vyslo ze nie som na nic alergicka a pritom som.

Ján 17

Ahoj, vdaka za odpoved, prejavuje sa mi to asi aj po jedle moznem byt na dajake asi aj alergicky vo stvrtok pojdem na kontrolu ku krcnemu, nech sa na to pozrie zaroven chcem vybavit aj alergologiu.. Takze uvidim co mi nato povedia.. Niekedy sa mi to ustáli a nieje to skoro nič, ale naraz mi to v zimnom a jarmom obdobi takto kazi zivot.. Mam to uz rok aj cosi skoro.. vtedy mi to tak nevadilo, ale teraz to je extrem, bojim sa len aby mi to uz nezostalo.

lolinka

Skus kozmetiku z Mrtveho mora, mohla by pomoct. Vyrabaju aj pomadu na pery, alebo mozes skusit obklady z vody z Mrtveho mora. Ja mam s touto kozmetikou dobre skusenosti, pomaha pri najrozlicnejsich kozmetickych problemoch. Skus zatial prestat pouzivat ten klasicky jeleni loj, teoreticky by si na to mohol byt alergicky, hoci este nikdy som nepocula o alergii na jeleni loj, ale zas tiez som nikdy nepocula o alergii na pernamentny mejkap a ja som ho mala. To, ze ti vyslo na alergologii ze nie si na nic alergicky este nemusi nic znamenat, mne tieto testy vysli tiez rovnako, robili mi ich 2x a pritom mam alergiu na kozmetiku. Skus este opisat, ako presne sa to u teba prejavuje, su obdobia, ked je to lepsie, horsie, stipe to, pali, nerobia sa pluzgiere?