ahoj baby chcem sa spýtať a aj poradiť.Brala som antiku a vysadila som ju, mala som s priateľom nechránený sex ale neurobil sa do mňa . Meškala mi menštruácia pár dni a mám sem tam aj nejaké tie príznaky je tam nejaká tá šanca na tehotenstvo? :) ďakujem . :)
chcem bábetko
Katalina nemas pravdu. Ja som gynekológiu-pôrodníctvo ucila 4 roky za dva dni to nebude. Stretnutie vajicka so spermiou jej oplodnenie nasledne putovanie do maternice a delenie potom usadenie sa v maternici trva v priemerne 14 dni
Oplodnenie trvá väčšinou pár hodín až cca 2 dni, ale nie je možné si urobiť test tak skoro s pozitívnym výsledkom ani v prípade tehotenstva, pretože prítomnosť hormónu hCG v moči sa dá zistiť až po cca 14 dňoch, ako bolo spomenuté. Vylučovanie tohto hormónu začína až po uhniezdení vajíčka a to je niekoľko dní až týždňov po oplodnení. Čím neskôr, tým istejší výsledok. Zo začiatku môže byť nízka hladina a test to nezachytí.
Sorry ale od 5ho dna od styku nie je mozne urpbit si TT pretoze proces oplodnenia trva ca 14 dni a pre zakladateľku temy bez toho aby sa di teba neurobil dieta nebude. Vies ze dieta je z spermii a vajicka a nie zo vzduchu
Je to bábätko a nie bábetko. Škoda testov. Hovorím, že veď sex môžeš mať každú chvíľu, tak si ho proste užívaj a ak si v poriadku, neboj sa, čoskoro otehotnieš. Len po tej antikoncepcii, aby neprišli na svet dvojičky.
sanca je vzdy,cize je to mozne aj ked malo pravdepodobne.Sprav si tehotensky test cca na 5.den od styku a mozno budu dve ciarky
Však sa do teba neurobil, takže nie. Nechcem byť hnusná, ale to je taký problém mať ešte párkrát sex s vyvrcholením v tebe? Neprišla si sa sem náhodou len porozprávať, lebo sa tešíš na budúce dieťa?