ahoj baby chcem sa spýtať a aj poradiť.Brala som antiku a vysadila som ju, mala som s priateľom nechránený sex ale neurobil sa do mňa . Meškala mi menštruácia pár dni a mám sem tam aj nejaké tie príznaky je tam nejaká tá šanca na tehotenstvo? :) ďakujem . :)
chcem bábetko
Kedze ti uz menstruacia meska, tak si kludne mozes kupit test, nejaky velmi citlivy a urob si ho, ak by vysiel pozitivny, tak chod ku gynekologovi nech to potvrdi aj on. Lebo niekedy hoci nie vo vela pripadoch ale moze sa stat je test falosne pozitivny, musi to potvrdit az doktor. No a ak by vysiel negativny, tak si ho mozes urobit zase trebars za tyzden, potom aj za dalsi tyzden, ak by bol furt negativny a menstruacia furt nist, tak chod k doktorovi nech ta vysetri.
Cisto teoreticky to mozne je, ale strasne nepravdepodobne. Mala som dve kamosky, co pouzivali ako ochranu prerusovanu suloz. Ta jedna to tak robila 8 rokov a neotehotnela. Potom sa s partnerom rozhodli pre dieta, prestali to prerusovat a za mesiac bola tehotna. Ta druha to takto robila 2 roky, antiku nechcela, lebo ze si nebude svinit telo. V case, ked sa chcela s partnerom rozist lebo sa k nej nespraval dobre, po tych dvoch rokoch prerusovanej suloze zistila, ze je tehotna. Ty sa zatial moc netes, aby si nebola zbytocne sklamana, ak by to nevyslo. Chybajuca alebo meskajuca menstruacia este nemusi nic znamenat. A babo planujte s partnerom spolu, nech ho chce aj on, nielen ty, lebo sa ti moze stat, ze on to neunesie a opusti ta.
Pre správny vysledok je dobre od 2 týždňov. To nema nc s tym spolpcne kto kolko krat bol uz TT
Závisí aj od testu, akú má citlivosť. Môže ukázať skôr, ale nemusí. Ja zas mám skúsenosť, že neukázalo tak skoro, preto si myslím, že je to plytvanie testom, a radšej vyčkať 2 týždne, aby mal človek istotu.
ako neviem kolko krat ste boli tehotne,ja 2x a teda kupila som si normalne v lekarni tehotensky test,a kedze na nom bolo napisane ze od 5.teho dna od pocatia odporucane pouzitie tak som tak spravila a zakazdym mi vysli //.Takze ak si naozaj myslite ze je potrebnych na to 14dni tak nech sa paci.Ja som pouzivala Rapiclear test a uz aj v letaku sa spomina 5.den.
Lebo sa v tom vyznas
Áno, máš pravdu, v extrémnych prípadoch prežijú aj 5 dní, ale v priemere je to menej.
Zase sa mylis zenske vajicko prezihe iba 24 h ale spermie dokazu v zenskom tele 3 az 5 dni prežiť
katalina akurat ze bez toho aby sa vajicko usadilo ziadne tehotenstvo nebude... a testy moc nemaju zmysel... ono vecsinou uz po tych 2 tyzdnoch aj vynecha menstruacia takze to je taka blbost
Tak sa k tomu radšej nepriznávaj, aj keď v podstate si napísala to isté ako ja v predchádzajúcom príspevku. Oplodnenie do 2 dní, putovanie a usadenie sa v maternici + cca 2 týždne. Veď spermie prežijú najdlhšie 48 hodín, čiže buď dovtedy oplodnia vajíčko alebo je po nich. Odkazy sa mi nechce otvárať, to nie je odborná literatúra.