Caute... Už dlhšiu dobu ma trápi moja momentálna situácia :/. Koncom Leta som spoznal úžasne dievča do ktorého som sa zalúbil. Boli sme spolu v kontakte to znamená neustále na FB a ak nebol FB k dispozícií tak SMS alebo telefonáty proste stále sme mali o čom hovoriť. Trvalo to cca mesiac. Bol to najkrajší mesiac aký som kedy zažil. No lenže potom ako po pár stretnutiach prišlo aj k bozkávaniu klasika. Ano je pravda, že povedala že nechce hneď vzťah. Lenže ked Vám dievča volá o 3 ráno, že nemá ským písat, kecat a podobne tak neviem čo si má ten človek mysliet. Všetko bolo ok potom neskoro večer už každý pošiel domov a ďalej pokračovalo všetko ako predtým samozrejme ja som mal pocit že niečo z toho bude. Ja som odcestoval ale kontakt bol stále rovnaký lenže keď som sa vrátil tak som sa chcel stretnúť znova ale stále niečo do toho vošlo. Až raz v telefone mi povedala, že nemám ju brat ako svoje dievča že ona vzťah TERAZ nechce, že možno za 4-5 mesiace to bude iné :/ Od tej chvíle sa všetko zmenilo o 180 stupnov. Zrazu komunikácia mrzla a pomaly nebolo o čom písat. Ja som sa snažil stále niečo rozoberat aby bolo o čom pisat alebo hovoriť ale už to nebolo to čo bývalo :/ Nakoniec prišlo k tomu, že sme už medzi sebou ani nekomunikovali. Mna to neskutočne trápilo den noc proste stále :( Nejak sa to potom zmiernilo ale stále som na nu myslel niekolko krát do dna. O 3 mesiace na to som si našiel frajerku. Na začiatku to bolo super vyzeralo to na dlhšie. Bol som rád, že aspon trochu som prestal myslieť na tu slečnu o ktorej som hovoril. Ale prešli možno 2-3 týždne a začalo sa to vracať znova. Bol som vonku s frajerkou ale myslel som na inú :( Povedal som si, že takto to nemôže pokračovať totiž to dievča sa do mna úprimne zalúbilo. Rozhodol som sa, že lepšie bude ak to ukončím lebo ja som nebol šťastný a nedokážem takto ďalej pokračovať. Bolo mi to velmi lúto ale musel som to spraviť. Medzi tým som sem tam písal s tou na ktorú stále myslím. Teraz v súčastnosti to je tak, že sa sem tam stretávame, píšeme spolu, boli sme aj na kávu a pod. A neviem čo od toho teraz očakávať. Nechcem to zase pokašlať a vôbec neviem či je možné aby sme boli niekedy spolu. Neviem či jej mam povedať to čo tu píšem alebo by to bola blbosť bojím sa ako zareaguje. Trvá to už takmer 5 mesiace. Je to super dievča a je to jedine dievča, ktoré som vážne lúbil. :) Ak niekto mal podobný príbeh tak ak vie tak nech poradí ak nie tak dajte aspon radu čo by ste spravili vy na mojom mieste. Za chyby v diakritike sa ospravedlnujem pretože mam zlú klavesnicu nefunguje tak ako má :)
čo mám robit :/
Ta ked taký je život tak akožeee zbohoom bud. Ja som chcel uplne zabudnut preto som sa dal dotoho vztahu vahal som ale skusil som to. Ja viem bola to chyba viem presne čo to dievča prežilo kedže to isté mám ja s inou :/ Ale čo už nespravím s tým nič. Možno sa to nejak časom spraví bud príde dalšia taka ako ta prvá alebo ja nevieeeem važne už :/
Nemal si si vobec zacinat novy vztah a zbytocne inej ublizovat pokial si v sebe neuzavrel tu, co "vraj" lubis (masochizmus je tiez ista volba a moznost).
Ty to po tyzdnoch mesiacoch rokoch tiez sam raz pochopis, aku blbost teraz robis.
Len si uplne zbytocne ublizil inej kym si si ty kratil dlhu chvilu zatial, kym si bol odkopnuty hentou. Ta sa s tebou iba zahrava. A ty si sa zas zahral s holkou ktora za nic nemohla. Asi len za to, ze ta uprimne lubila. Hold. Taky je zivot
Ja viem píšem, že mi to je luto ale prečo budem tu zbytočne klamat ? Ved ona sama videla že so mnou niečo je. A nechcem sa trapit a už vôbec nie ju trapit. Ja som sa nerozišiel preto že hned sa dám dokopy s dalsiou. Ale lubim tu ktorá ma odkopla znie to úplne napi*u ale je to proste tak nebudem klamat :/
Ta co ta mala uprimne rada - tu si si nevazil a odkopol si ju.
A ta co ta oje.ava natahuje zahrava sa s tebou tak pri tej knucis ako poslusny pes. Co ti poradit? Len tolko, ze kazdy si je strojcom vlastneho stastia i nestastia a kazdemu sa vsetko vrati. Dobre i to zle